Mina dagar

SAKTA MEN SÄKERT…

Det går inte fort att få till inredningen här i lägenheten men vi har inte lust att skynda på. Det är så lätt att det går för snabbt och så blir det bara fel. Nu har vi bestämt oss för att allt ska kännas helt rätt från början. Hittar vi inte rätt grejer på en gång så får det vänta. Nu har vi i alla fall hittat en bra plats till ”gubben” som Nicole Vider gjort. Jag fick den i 40-årspresent och den har fått valsa runt på alla möjliga platser i mina hem men jag tror aldrig att den har passat så bra som just här.

Skönt att få landa in här hemma igen. Kom med flyget från Visby i går kväll framåt 18.30-tiden och blev serverad en god middag av P när jag klev innanför dörren. Lyx efter en intensiv jobbvecka. Idag har vi varit på stan och spanat på lite inredning. Det är också lyxigt att ha ett så stort utbud utanför dörren. Nu har vi en del att landa ner i innan vi slår till. 
Något annat som vi ska landa ner i är att bestämma oss för en resa. Det är sannerligen på tiden nu. Det har liksom inte funnits utrymme för att ens tänka på det men nu känns det som att det är dags. Det luta åt en solresa i februari men någon storstad här till hösten känns ju inte heller helt fel. Det får bli kvällens aktivitet.
Ha en fortsatt härlig lördag!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *