Mina dagar

ÄLSKADE LILLA UNGE…

Oj vad det händer grejer med den här lilla mannen. Nu får man verkligen kontakt med honom. Han ler så stort om man pratar och stojar med honom och gör en massa andra grimaser också för den delen :-). Tänk vad mycket man kan älska en sån här liten människa. Drygt två månader är han nu, lilla älskade Loa. 
Idag har jag fikat med en fin kompis som jag inte träffat på länge. Vi tog en dejt på Mellqvists uteservering och så mysigt det var att få träffa henne igen och uppdatera oss på vad som hänt sen sist. I eftermiddag har vi haft besök av Loa och hans föräldrar och sen gick vi en promenad runt Vasastan. Vi har ju inte koll på riktigt alla delar här ännu men nu fick vi en guidning av ett par rutinerade Vasastanbor.
I kväll blir det söndagsmys här hemma. P reser ner till ön till sina tjejer i morgon och jag stannar kvar den här vändan. Har fullt schema så jag ska nog klara mig men lite ovant är det allt att vara ifrån varandra på det här sättet. Det är nytt för oss. 
Nu är det dags att fixa söndagsmiddag. Ha en skön söndagskväll!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *