SÄMSTA STARTEN PÅ VECKAN…

Inlägget innehåller en reklamlänk till Åhléns.
Hej hej,
Jag kopplade av så mycket igår så att jag vaknade med migrän i morse. Är det inte typiskt… att den kommer när man känner sig som mest avslappnad och harmonisk? Morr! Det vara bara att ta en tablett och krypa ner under täcket igen och bita ihop tills sömnen kommer och smärtan klingar av. Nu var det förvisso rätt längesen jag hade den här typen av huvudvärk senast men när den kommer så känns det som att det var alldeles nyss. Nåväl, det finns värre saker och nu har det klingat av för den här gången.
Stickad tröja HÄR.
Då väntar en ny vecka. Det blir en hel del jobb så klart men det ska också bli en del motion är tanken och det ska smidas planer kring en mysig helg som vi har på gång. Jag ska också sno en idé från mina bloggkollegor och förbereda ett inlägg som beskriver lite mer om vem jag är. Ni är en del nya läsare som tittar in vilket jag är så glad för men det framgår ju inte så tydligt här i bloggen vem jag är som person. Jag delar ju bara med mig av en liten del av mitt liv och jag tänkte att ni kanske vill lära känna mig lite bättre. 
Vi hörs vidare om det!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 Comments
 • Mamma C
  oktober 21, 2019

  Dunderhuvudvärk kan man vara utan. Skönt att den gett med sig nu.
  Ha en fortsatt fin måndagskväll.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   oktober 22, 2019

   Ja eller hur. Så himla trist och jobbigt :-(. Kommer alltid olägligt också. Tack detsamma Carin! Kram //Tina

 • Ulrica
  oktober 21, 2019

  Usch, migrän är ingen höjdare :(. Hoppas du mår bättre nu, min fina vän <3.
  KRAAAAMAR

  • tiname@live.se
   oktober 22, 2019

   Nääää fyyyy :-(. Jadå nu är jag uppe på tå igen. Tack fina du <3! Kram //Tina

 • Sallys hus
  oktober 21, 2019

  Huuu stackars dig lilla raring…
  Hoppas det slutat göra ont nu och att du får vakna pigg o glad i morgon.
  Ska bli superkul att läsa vad du knåpar ihop…det är alltid nåt man inte hade en aning om…
  Förutom alla hundra ställen du bott p då…;)
  Kraaaaaaaam

  • tiname@live.se
   oktober 22, 2019

   Tack snälla <3. Jadå nu mår jag bra igen och jag har varit piggare än piggast idag! Jag tror att jag fått ihop något nu. Det finns nog något som du inte känner till. Ha ha…ja, det är nog något slags rekord det där med alla ställen som jag har bott på. Att flytta omkring verkar vara min grej :-). KRAMAR <3 //Tina

 • Anna W
  oktober 22, 2019

  Å hu så jobbigt me migrän…:(
  Det var *peppar peppar* riktigt länge sedan jag hade det nu…
  Alltid kul att höra mer om personen bakom bloggen <3
  Fin tisdag till dig vännen!
  Varm kram Anna

  • tiname@live.se
   oktober 22, 2019

   Näää migrän är inte kul när den kommer men som tur är så går det ju fort över. Jag tror det kommer i morgon; inlägget där man får veta lite mer om mig. Alltid svårt det där att veta hur mycket man ska delge. Men jag gillar ju personliga bloggar och då tänker jag att det kanske är fler som tänker som jag. Tack detsamma till dig fina Anna <3. KRAM //Tina

Previous
DET BÖRJAR TA SIG PÅ BALKONGEN…