Mina dagar

VÅR INNERGÅRD JUST NU OCH VI SMIDER WEEKENDPLANER…

Halloj!
Nu är jag pigg och alert igen efter gårdagens trista start och jag har tur som har en variant som går över relativt snabbt. Idag har jag också fått så mycket gjort på jobbet och då känns det alltid lite extra bra. En bra dag helt enkelt!
Jag tänkte jag skulle visa några bilder på hur det ser ut på vår innergård just nu. Den ena delen består av en trist cykelparkering under tak och ett gäng soptunnor men den andra delen är sååå fin. Den är lummig med ett gäng rundade glaskupoler som ni kan skymta bakom buddahn och om jag inte minns helt fel så har en arkitekt av något slag varit inblandad i utformningen. Gården är också avskärmad från den andra tråkiga delen så man behöver inte sitta och titta på cyklar och soptunnor som tur är och när man tittar in på grannhusens innergårdar från vår balkong så är de helt asfalterade och jättefula så jag är glad över att vår är så fin.

Här kan vi grilla och ha gårdsfester om vi vill fast vi har konstigt nog aldrig nyttjat det. 

Hur som helst så älskar jag alla färgskiftningar som växterna bjuder på under de olika årstiderna och nu är de nog som allra vackrast!
I kväll ska vi styra upp det sista inför en weekend i herrgårdsmiljö och vi har fastnat för Österby Bruk som ligger norr om Uppsala. Är det någon av er läsare som har varit där och känner till miljön? Vi har pratat om det så länge och nu ska det äntligen bli av. Jag ser framför mig härliga höstpromenader och när man är lite sådär lagom frusen så vill vi få tina upp framför en brasa med något varmt att dricka. Under kvällen äter vi en god middag med ett gott vin till och sen sover vi förhoppningsvis gott utan besök av spöken. Jag längtar också redan efter frukosten… Jag och Per har rätt mycket egentid ihop nuförtiden och vi uppskattar båda att umgås med varandra och göra mysiga grejer ihop. Och nu ska det bli av!
Ha en fin tisdagskväll!
KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *