Allmänt,  Inredning

SÄSONGSPREMIÄR PÅ BALKONGEN…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos och Åhléns.

Men vilket väder hörreni. Soligt varmt och skönt. 20°, jo man tackar! Hittills har vi inte suttit ute på balkongen någonting. Jag kanske har tagit en snabb fika ute i solen en stund med alla vinterkläder på men det räknas inte. Så idag efter jobbet sladdade jag ner till Systembolaget för att plocka upp en flaska rosé och sen blev det en säsongspremiär på balkongen för oss.

Den här rosén är en av våra favoriter och som jag verkligen kan rekommendera. Snygg flaska dessutom.

Så mysigt och somrigt!

Den här säsongen blir det inga större växtarrangemang på vår balkong. Vi kommer snart att flytta ner till Gotland över sommaren och även om vi har folk som bor i vår lägenhet under tiden vi är borta så vill vi inte lasta andra med blomvattning. Det får räcka med murgröna i år och de brukar klara sig väldigt bra under lång tid utan att man pysslar om dem. Får de en liten skvätt då och då så är de nöjda.

Vi får satsa på att pimpa vår altan på Gotland istället. De HÄR solcells-lyktorna skulle jag absolut kunna tänka mig och de HÄR barstolarna som det är ett bra pris på just nu tror jag skulle passa till vår nya bardisk vid vårt utekök som ska bli klart till sommaren. En snygg sittpuff finns det alltid plats för och HÄR hittade jag en riktigt fin.

Vi hörs och ses!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *