Allmänt,  Mode

TINA 2.0 OCH HATTEN AV FÖR ALERIS…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Gina Tricot, Monki, Bubbleroom och Åhléns.

I morse var jag på återbesök hos min ortoped/kirurg Mario som opererade bort min cysta för drygt en månad sedan. Direkt efter operationen försvann min nervsmärta och själva operationssåret som var fem cm långt har läkt jättefint. Vi gick igenom operationsberättelsen och jag fick ställa alla mina frågor i lugn och ro. Han berättade också att cystan hade varit så stor som två cm i diameter så det var inte konstigt att jag har haft rejält ont. Mario är både skicklig och pedagogisk och jag är så glad för att det var just han som opererade mig.

Min klänning, som min pappa kallade för ett ”sommarlov”, köpte jag HÄR förra sommaren. Den verkar vara slut i webbshoppen men verkar finnas kvar i någon butik. De har också ett helt gäng med nya snygga klänningar som kommit in i butiken till den här säsongen.

Däremot så har jag ju dragit på mig typ ett ryggskott och fått ont på andra sidan och ner i höften vilket beror på att den sidan har varit så överansträngd under de månader som jag har haft så ont. Så typiskt verkligen men jag fick träffa en naprapat direkt efter mötet med Mario och under en hel timme pratade vi ihop oss om allt från vart- och på vilket sätt jag har ont och hur jag kan träna framåt. Gymmet får vänta tills i höst för nu blir det fokus på balans- och koordinationsövningar i kombination med power walks och cykling med min MTB. Så jag har fryst mitt gymkort på SATS några månader och känner mig så lycklig över att jag nu framöver kan få börja komma tillbaka till någon slags normal träningstillvaro igen även om jag inte får träna med vikter just nu.

Så nu snackar vi Tina 2.0 och jag säger bara ”hatten av” för Aleris. De har varit så professionella, snabba och så trevliga rakt igenom. De har gjort allt för att jag skulle bli fint omhändertagen och det har jag verkligen blivit. 10/10!

Min kjol är gammal som gatan men HÄR hittar ni en liknande. Detsamma gäller min favorittopp i beige som har hängt med i ett par år nu. HÄR hittar ni en som påminner om min. Och HÄR finns en annan.

I morgon kväll tar vi färjan till Gotland och stannar över sommaren så bilen kommer att vara proppfull med grejer. Vi kommer förvisso att åka upp hit en vecka i samband med att Per ska springa Stockholm Marathon och då följer min mamma med men sen utgår vi från Gotland i ca tre månader. Det känns fantastiskt!

Nu väntar en ljuvlig tid när våren övergår till försommar och jag ska njuta av varje sekund!

Vi hörs på Gotland!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *