SATURDAY NIGHT FEVER… OCH DEFINITIVT BESKED…

I torsdagskväll var vi ute på galej minsann. Vi skulle ha varit tillsammans med fina vänner men Covid kom och ställde till det så vi fick gå själva. Det funkade ju bra det också.

Vi startade upp kvällen på Surfers. Ni som har hängt med ett tag här inne på bloggen vet ju vid det här laget att det här är en av våra absoluta krogfavoriter. Vi älskar stilen, maten, drycken och personalen. Sonen till ett par av våra vänner jobbar som barchef här på Norrlandsgatan och min gudson är en av de ansvariga för Surfers i Visby.

Vi blev bjudna på Baijiu som är den mest populära alkoholhaltiga drycken i Kina och Ludvig som man hittar på Surfers Stockholm är Europas främste kännare av Baijiu.

Massor av god mat som vanligt!

Sen var det dags att gå den lilla biten bort till Chinateatern för att se musikalen Saturday night fever med David Lindgren i huvudrollen. Man kan ju inte annat än älska musiken och även om jag egentligen inte är något fan varken av musikaler eller David Lindgren så tycker jag att den här musikalen helt klart är sevärd.

Lite bubbel i pausen tillsammans med våra vänners stand-in.

En rolig och mysig kväll!

Igår kväll hade vi Vendela och hennes nya pojkvän här hemma på besök. Så härligt och mysigt att få välkomna en ny person till den här stora familjen och jag håller tummarna för att vi inte gjorde bort oss alldeles. Idag har Lilly landat in här hemma och i morgon åker vi alla upp till Sälen för årets skidvecka med hela gänget.

Ja så var det då där med beskedet… i fredags var jag tillbaka till ortopeden igen för att få definitivt besked om vad som ska göras med den där cystan som de har hittat mellan den fjärde och femte ryggkotan i ländryggen. Den måste bort så det blir operation. Förhoppningsvis redan efter att vi varit i Sälen så att jag kan vara pigg igen inför det vi har planerat under våren. En del av mig är kolugn inför det här men ibland känner jag mig helt skräckslagen. Men det är bara att acceptera att det är så här. Jag kan inte göra något åt det i alla fall.

Jag får röra på mig hur jag vill. Jag får åka skidor om jag känner att det funkar och inte gör ont. Det är inget som förvärrar eller skadar på något sätt vilket känns skönt. Så på måndag ska jag upp i backen och testa.

Nu ska jag ut på stan och fixa lite grejer inför vår tripp, sen är det bara att trolla fram alla skidgrejer och packa.

Vi ses i Sälen!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Kia
  mars 26, 2022

  Kul med Saturday Night fever🌟💃 trots att sällskapet blev sjuka 😌. Ha det bra i Sälen nu och hoppas det kommer funka med skidåkningen 🙏⛷. Sedan håller vi tummarna för att du kan få operation snabbt 🙏✊. Ha det gott ❤️😘

  • tiname@live.se
   mars 28, 2022

   Tack snälla du!!! Det funkade bra med skidåkningen idag. Vi får se hur det känns i morgon när jag vaknar… Ha en fin vecka! Kram //Tina

 • mamma C
  mars 27, 2022

  Ha en fin och bra resa nu till Sälen.
  Sedan håller jag med tummarna för att du kan få en operationstid snabbt.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   mars 28, 2022

   Tack Carin! Det har gått bra idag :-). Kram //Tina

Previous
SOV GOTT…