Mode

SOV GOTT…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lindex, KappAhl och Ellos.

Oj vad tiden springer iväg. Det har varit fullt upp här sen vi hördes senast. Måndagen försvann i ett nafs och igår hade vi verksamhetsplanering med vårt team där vi träffades fysiskt för första gången sedan pandemin startade. Det var så härligt och roligt att ses igen så vi fortsatte även på kvällen och åt middag tillsammans innan vi skildes åt för den här gången.

Från det ena till det andra… Så här i elfte timmen inser jag att jag behöver något snyggt att sova i nu när vi åker till Sälen med vårt crew i helgen, och titta vad jag hittade här! Så snyggt mönster, och att mönstret finns i olika modeller är ju en bonus.

HÄR hittar ni ett pyjamasset med långa byxor, HÄR linne med shorts och HÄR ett nattlinne.

HÄR finns ett annat sovset och HÄR ytterligare ett annat. Ja det var lite nyinkommet i butikerna som är värt att spana in.

Nu är det dags att förbereda lite inför årets Sälenvecka. Jag har inte tänkt igenom någonting ännu så det är verkligen på tiden. Men mina skidkläder får hänga med ett år till tänker jag eftersom jag ju inte ens vet om det funkar att åka skidor för min del. Ortopeden jag ska träffa på fredag kanske säger något helt annat än den förra så det känns onödigt att uppdatera när det känns så osäkert.

Men innan vi ska på roligheter i Sälen med familjen så ska vi först på något kul i morgon kväll med vänner… och på fredag kväll har vi också något roligt att se fram emot. Det står på här hos oss kan man säga…

Vi hörs!

KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *