Mina dagar

SE UPP I BACKEN…

Hej hej!
Idag blev det en sväng med snowracern i Vasaparken. Gissa om det var någon som uppskattade det? Allt som går fort är ju Loas grej och han tog till och med en tur nerför backen på egen hand. Lite svettigt blev det när Loa släppte händerna från ratten och var på väg mot ett stort träd men han räddade som tur var upp det i sista stund. Puuhhh…

Vasaparkens parklek är så suveränt bra. Framåt lunch tänds grillen upp och det finns korv (även vegetariska) som man kan grilla. Alldeles bredvid finns en liten stuga där man kan köpa fika och mellanmål. Man kan också låna skridskor och hjälmar om man inte har det eller har glömt dem hemma. De ordnar också en massa aktiviteter under veckorna i parken som är sååå uppskattat och Loa älskar att vara här!

Varm korv måste man blåsa på…

Upp på ”hästen” igen!

Och en korvpaus till :-).
Det finns också en släde där man kan åka fort. Den är vääääldigt populär…

När det var färdigåkt var jag såååå kall för naturligtvis hade jag inte tagit på mig tillräckligt med kläder…suck… typiskt mig! Nu sitter jag här hemma och börjar äntligen att tina upp så smått. Inser att det inte är så långt kvar tills vi reser till Gran Canaria. Om två veckor är vi där och det ska bli skönt att slippa kyla och snö för ett litet tag. Längtar!
Hoppas att ni också har en fin söndag!
KRAM!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *