Hej alla ni som tittar in!

Ni vet den där känslan… känslan när man ser en avisering om att man ska få hämta ut något som man sett fram emot ett längre tag. Idag kom den! Jag skyndade mig iväg och hämtade upp vårt paket. Att försiktigt öppna upp det vackra silkespappret är ju också en känsla i sig…

Jag har nu suttit och bläddrat och inspirerats av de här två. Vilka drivna och kreativa människor. Det här är en livsstilsbok med texter om lite av varje och de duckar inte för sin historia. Otroligt vackra bilder och det finns även en hel del fina recept. Den här boken kommer att få en självklar plats som coffee table book i vårt vardagsrum.

Till årsskiftet öppnar de upp ännu en La Perla. Den här gången på Söder här i Stockholm. Vi har lyckats knipa ett bord på nyåret och det ser jag fram emot så mycket. Jag är säker på att den här restaurangen också kommer att bli en succé.

Jag har lagat några av de här recepten tidigare eftersom de har funnits på deras sociala medier och det är verkligen så goda rätter. Nu ska det lagas massor av god mat här hemma i vinter. Alltid något att se fram emot!

Idag har jag också varit och tagit ut mitt hairtalk. Så ovant det känns nu med kortare och mer tunt hår men skönt ändå på något sätt. Min frissa kapade en rejäl bit av mitt hår men jag kommer nog att vänja mig rätt snabbt ändå tror jag.

Den här helgen kommer att gå i lugnets tecken. Vi har inga planer förutom att pappan i familjen så klart ska firas på söndag. Lite trist att allt är så begränsat nu men det är som det är…

Ha en fin fredagskväll så hörs vi!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 Comments
 • Mamma C
  november 7, 2020

  Har sett förhandsvisning på den och den ser väldigt spännande, vacker och fin ut om man kan säga det om en bok.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   november 8, 2020

   Den är verkligen så vacker och genomtänkt på alla sätt och vis 🙂 Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  november 7, 2020

  Vad härligt. Såna där böcker är så mysiga att ha och bläddra i. Om det sen är användbara recept så blir det ju ett extra plus såklart.

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   november 8, 2020

   Eller hur! Nu ska det lagas massor av mat! Kram //Tina

 • Christina
  november 7, 2020

  Vilken spännande bok. Ska bli kul att få se din nya frisyr farmöver , 🙂 //Christina

  • tiname@live.se
   november 8, 2020

   Ja, den är så fin! Det ska jag göra… inte så stora förändringar dock. Lite kortare och lite tunnare… och ovant… Kram //Tina

 • Ulrica
  november 26, 2020

  Vilket tips, den där boken vill jag också bläddra i!! Den såg ju jättehärlig ut.
  KRAM Ulrica

Previous
SÅ OPEPP JUST NU… MEN JAG ÄR SÅ GLAD FÖR ATT…