Allmänt

SENSI…

Hej alla ni som tittar in!

Ni vet den där känslan… känslan när man ser en avisering om att man ska få hämta ut något som man sett fram emot ett längre tag. Idag kom den! Jag skyndade mig iväg och hämtade upp vårt paket. Att försiktigt öppna upp det vackra silkespappret är ju också en känsla i sig…

Jag har nu suttit och bläddrat och inspirerats av de här två. Vilka drivna och kreativa människor. Det här är en livsstilsbok med texter om lite av varje och de duckar inte för sin historia. Otroligt vackra bilder och det finns även en hel del fina recept. Den här boken kommer att få en självklar plats som coffee table book i vårt vardagsrum.

Till årsskiftet öppnar de upp ännu en La Perla. Den här gången på Söder här i Stockholm. Vi har lyckats knipa ett bord på nyåret och det ser jag fram emot så mycket. Jag är säker på att den här restaurangen också kommer att bli en succé.

Jag har lagat några av de här recepten tidigare eftersom de har funnits på deras sociala medier och det är verkligen så goda rätter. Nu ska det lagas massor av god mat här hemma i vinter. Alltid något att se fram emot!

Idag har jag också varit och tagit ut mitt hairtalk. Så ovant det känns nu med kortare och mer tunt hår men skönt ändå på något sätt. Min frissa kapade en rejäl bit av mitt hår men jag kommer nog att vänja mig rätt snabbt ändå tror jag.

Den här helgen kommer att gå i lugnets tecken. Vi har inga planer förutom att pappan i familjen så klart ska firas på söndag. Lite trist att allt är så begränsat nu men det är som det är…

Ha en fin fredagskväll så hörs vi!

KRAM!

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *