SHOPPING I SALTHAMN…

Hej hej!
Nu är jag hemma i Stockholm igen. Skönt ändå att få komma hem till min Per igen. Vi är inte vana med att vara borta från varandra så här länge och då blir längtan efter honom lite extra stor. Men nu är jag här och vi har fått pussats och kramas ikapp lite.
Men nu ska ni få några fler glimtar från Gotlandhelgen med HelenaUlricaKatarina och Helena. Jag måste bara säga att jag är så fylld av energi efter att ha fått umgåtts med de här stjärnorna i flera dagar. Jag är så oerhört tacksam över att jag har fått lära känna dem och haft möjlighet att få visa dem lite av mitt Gotland den här helgen. Så fina tjejer!
Hur som helst så tog vi en tur norrut efter lunchen på Djupvik och landade in på Rolf & Friends i Salthamn. En fantastik butik som ligger i en gammal industribyggnad som tidigare har tillhört en minkfarm. Minkfarmen är ett minne blott sen många år men en del byggnader finns kvar och just den här i form av en butik.
Här finns det snygga möbler, inredning, kläder, skor, smycken och Katarinas egentillverkade keramik.
Vackra texter pryder väggarna lite här och där och den här… den är den bästa jag sett på länge!
Somliga fyndade en vacker skål som Katarina tillverkat…
När vi shoppat klart så sladdade vi förbi Själsö Bageri på vägen hem och åt goda bullar med utsikt över Själsö hamn. Alltså deras bullar… de är de bästa!
En härlig lördag helt enkelt och sen övergick ju dagen till kväll men vad vi gjorde då, det får bli ett annat inlägg.
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Sallys hus
  september 23, 2019

  Åååå man kan liksom inte säga tack tillräckligt många gånger….
  Gotland är verkligen beroendeframkallande och nästa år ska jag allt ta med mig Mattias och husbilen och åka över… Ska ta och springa hundra mil först så kan jag passa på att shoppa mindre kläder….;) Kraaaaaam fina <3

  • tiname@live.se
   september 24, 2019

   Men duuuuu det är jag som är så tacksam! Tacksam för att jag fått umgåtts med er en hel helg, för allt ni bjudit mig på och inte minst den vackra presenten <3. Ja, det måste ni göra och då måste ni komma hem till oss! Vi får peppa varandra med det där springandet, eller hur? Kramar //Tina

 • Mamma C
  september 23, 2019

  Vilket ställe.
  Kram Carin

Previous
LUNCH PÅ DJUPVIK HOTEL…