Resor

SISTA DAGEN…

Hej allesammans!

Tillbaka till Mallorca igen…

Ja så kom då dagen för vår hemresa. Några hade rest hem tidigt på söndagsmorgonen, vi reste hem sent på kvällen och några stannade ett par dagar till. För mig så känns det alltid så vemodigt när något fint tar slut och det här var ju inget undantag… men vi njöt verkligen varenda sekund av vår sista dag

Vi lyckades få en sen utcheckning vilket var så skönt. Då kan man få njuta av dagen och sen gå hem till rummet och packa ihop i lugn och ro.

I söndags samlades vi alla på Illetasstranden. Den ligger några hundra meter från hotellet från där vi bodde och dit kan man också cykla om man bor inne i Palma. Här kan man hyra solsängar men vi var så sena så det fanns tyvärr inga kvar.

Vi solade, badade, åt en god lunch, drack Cava Sangria i sanden på stranden och surrade om dagarna som varit och vi alla konstaterade att den här resan verkligen har varit något utöver det vanliga.

Vackra Mallorca och vackra Illetas!!!

Vi säger på återseende… för vi har faktiskt en resa bokad hit 2022. Någon fyller visst jämt och han har önskat sig en resa till Palma de Mallorca och så får det bli. Vi älskar Palma och Mallorca så vi har redan börjat räkna ner…

Men nu kör vi höst och jag är så pepp på hösten så ni anar inte. Idag skiner solen från en klarblå himmel och det är hyfsat varmt så det är dags att lämna lägenheten och bege sig ut. Vi hörs!

KRAM!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *