SKÖN LÖRDAG OCH NU HAR JAG FÅTT TILLBAKA MITT STOCKHOLM …

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lindex, MQ MARQET och KappAhl…

Halloj!

Oh boy… vilket vackert väder… solen skiner idag! Ja det var ljuvligt att gå ut idag. Solen värmde så gött när vi var ute och gjorde några ärenden här hemma i Vasastan innan vi promenerade ner till City. Det är förmodligen sista rycket nu vädermässigt innan kylan och mörkret slår sina klor i oss så det gäller att passa på att njuta så mycket man bara kan.

Jag invigde min nya väst som jag köpte igår. Den är från Sibin Linnebjerg och är inköpt på Åhléns. Den verkar vara slut online men kan kanske finnas kvar i butik. Jag har storlek XS i min så det lönar sig verkligen att prova. Jag menar… jag är ingen XS i vanliga fall om man säger så. HÄR kan ni hitta en liknande fast i beige. HÄR finns en annan. HÄR finns ytterligare en liknande i olika färger.

Mina byxor kommer från Zara men liknande finns HÄR. HÄR finns en snygg vit skjorta. Modellen är oversized så jag skulle nog satsa på en mindre storlek än vad man brukar.

Idag var det Pers tur att shoppa upp sig men tror ni inte att det ändå slank ner en snygg liten topp till mig ändå när vi ändå var igång haha. Vi pausade på Vau De Ville på Norrmalmstorg och åt en god lunch.

Vi inledde med ett glas cava.

Jag brukar alltid ta deras köttbullar som är så grymt goda men idag beställde jag in deras Moules. Helt ok men Tofta Beach Clubs Moules slår den här med hästlängder. Rätt smaklös faktiskt om jag ska vara helt ärlig så nästa gång går jag nog tillbaka till köttbullarna igen. Servicen var dock grym… som alltid!

Det blev en riktigt skön lördag här hemma i Stockholm. Alltså jag älskar den här stan så himla mycket. Här finns allt man behöver på nära håll och nu när allt börjar återgå till en lite mer normal tillvaro så märker jag att jag har saknat så mycket av den här stan under det här senaste dryga året. Jag har fått tillbaka mitt Stockholm igen känner jag.

Nu är det dags för middag. Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma c
  september 26, 2021

  Vilket väder det var igår. Ser super mysigt ut att kunna sitta ute och äta.
  Härligt att det sakta men säkert går åt rätt håll nu.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   september 26, 2021

   Ja helt underbart. Och ännu varmare var det idag! Kram //Tina

Previous
SISTA DAGEN…