SJ ÄR PÅ MIN SHITLIST JUST NU…

Hejsan hoppsan!
Nu var det ett tag sen jag hade möjlighet att vara här inne och uppdatera. Det har gått i ett hela veckan och jag har inte haft en minut över. Veckan har bjudit på så mycket roligheter trots att P varit på ön hos sina tjejer och det varit tomt här hemma. Jag har hunnit med att träffa en kompis från ön här hemma i tisdags, varit på AW med en vän jag inte träffat på så länge i onsdags, blivit bjuden på middag hos Loa och hans föräldrar i torsdags och i går efter jobbet tog jag tåget till Västerås för att umgås med Vendela, Joakim och Hasse. Jag och Hasse har inte setts på ett par månader nu och jag vet inte vem av oss som blev lyckligast över att se varandra. Han kissade på sig av glädje men det gjorde lyckligtvis inte jag fast jag var nog lika glad som han trots allt. 
Sen släppte han inte mig för ett ögonblick på hela kvällen. Han låg i min famn hela tiden och bufflade på mig så fort jag tog bort min hand från hans lurviga fina päls. Älskade lilla vovve, som jag har saknat dig.
Idag tog vi tåget till Stockholm jag och Vendela men innan vi kom i väg så möttes vi av besked om och om igen att avgången blev mer och mer försenad. Suck… För min del var det väl inte hela världen men Vendela hade en tid att passa. Till slut kom då äntligen tåget och då var det så sjukt mycket folk som skulle med så en sittplats kunde man ju glömma. Det vara bara att bita ihop och stå upp bland 100 andra den dryga timmen det tog in till Stockholm. Vi hamnade dessutom bakom ett pendeltåg så genom Stockholm gick det inte fort…
Vi funderade ett tag på att bo i Västerås och pendla in till Stockholm varje dag och jobba. Inser nu att det var helt rätt att vi hamnade här i Vasastan. Att pendla med allt vad det innebär hade nog gjort mig tokig. Om man inte åker 1:a klass som jag gjorde på vägen dit förstås. Det var najs :-).
Nu är det inte så långt kvar tills P kommer hem igen. Längtar!!! Tycker inte om när han är borta…
Ha en mysig lördagskväll!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
ÄLSKADE LILLA UNGE…