Mina dagar

SKALDJURSKVÄLL PÅ BOCKHOLMEN…

Men hörreni… hur härlig var inte den här kvällen. Fick en förfrågan av fd PayExkollegor om jag ville följa med och äta skaldjur på Bockholmen och jag tvekade inte en sekund. Klart jag ville följa med på det och vilken kväll vi fick. Toppklass på allt!
Häng med och se vilken meny vi jobbade oss igenom under kvällen. Något suddiga mobilbilder men de får duga…
Sex rätter. Bara en sån sak!

Första rätten: Kräftsoppa med regnbågsrom och tomat samt löjrom med potatis, lök och gräddfil. 

Andra rätten: Halstrad kammussla med oxkind och rödvinssky. 

Tredje rätten: Friterad krabba.

Fjärde rätten: Skaldjursplateau.

Femte rätten: Svenska ostar.

Sjätte rätten: Varm äppeltartre.
Till maten drack vi olika; skumpa, rött vin eller vitt vin beroende på vad som passade bäst till varje rätt. 
Fantastiskt ställe och fantastisk mat. Rekommenderas varmt!
Nu ska jag ta mig an den här härliga lördagen. Jag hade tänkt att jag skulle städa här hemma idag men fick just ett erbjudande om att följa med Jacob och Loa till Naturhistoriska museet. Det var ju ett så mycket roligare alternativ så jag låter dammsugaren stå idag. Dammråttorna lär ju vänta in mig ändå.
Ha en fin helg!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *