VINTER I VASASTAN…

Det är det nya… att vintern börjar i november tydligen. Jag hade ju hellre velat ha den här snön till jul om jag hade fått bestämma. Nu var det i och för sig ljust och fint i morse och då kände jag mig trots allt positiv till att det snöade men så tråkigt det blev när det fina övergick till snömodd. När jag gick hem från jobbet idag så var det mest vatten och slask och då känner man sig ändå lite snuvad på det hela på något sätt. Onödigt att det kom liksom…
Då har vi avverkat två dagar av den här veckan då. Är lite halvt chockad över hur fort november faktiskt har snurrat på. Jag har inte ens hunnit tänka på att det snart är advent och det börjar bli dags att piffa lite. Jag får väl ägna helgen åt att fundera över vart grejerna från förra året har tagit vägen. Tänk att det är precis likadant varje år; att man inte minns vart man packat undan dem.
Men nu kör vi tisdag och i kväll är det rosceremoni i The Bachelor… bara en sån sak…
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
CAFÉ SYSTRARNA ANDERSSON…