Mode

SKOG, HAV, MAT OCH FAMILJELIV…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos och Åhléns.

Hej Hallå!

Idag blåser det friska vindar här på ön minst sagt. Vendela reste tillbaka till Stockholm med färjan i morse men hon sa att hon inte märkt av sjögången något speciellt som tur var. Ja nu börjar våra ungdomar resa hem till sitt igen och det är dags att runda av den här familjehelgen. Johannes och Viktoria tar flyget hem om en stund. Per skjutsar dem in till Visby nu och Jacob med familj reser tillbaka i morgon kväll. Vi stannar kvar här på ön och det känns alltid så tomt när vi skiljs åt men vi ses igen till nyår som tur är.

Efter frukosten gick vi genom skogen ner till stranden och det var så skönt att få en ordentlig promenad och massor av frisk luft.

Liknande dunkappor finns HÄR och min mössa verkar vara slut i svart men HÄR finns en grå som också är jättefin.

Det var välbehövligt med en promenad eftersom vi bara ätit och druckit gott hela helgen. Igår hade vi det extra lyxigt för Johannes och Viktoria lagade kvällens middag och under tiden blev vi placerade i soffan framför brasan med ett glas rött.

Vi blev bjudna på Johannes räktacos och de är så magiskt goda. De gjorde också en guacamole och en supergod salsa till som dipp. Gaaahhh så gott!!! Jag ska kolla upp receptet så att jag kan dela med mig av det framöver.

Till maten drack vi det här vita vinet som var en perfekt match! En mysig kväll med delar av vårt crew.

Nu väntar några dagars jobb och sen är det dags att runda av inför jul. Det känns mysigt med jul trots allt känner jag och det ska bli skönt att få landa lite i lugn och ro efter en intensiv november och december med både glädje och sorg. Vi ska inte ha något speciellt firande här hemma i år och vi kommer inte ens att fixa en julgran. Jag tror nog att vi kommer att få det mysigt och stämningsfullt ändå.

Ha en fin söndagskväll så hörs vi!

KRAM!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *