SKÖNA KVÄLLAR NU…

Så här hoppas jag att många av våra kvällar kommer att se ut i sommar. Skönt och ljummet ute och vi kan få plöja bok efter bok. Det är semester på riktigt. Nu har en del växter kommit på plats också som ni ser men vi ska nog komplettera med något litet till tror vi. 
Nu ska jag strax åka in till min frissa Linda på Frisörcompaniet; får passa på när jag är här nere på ön. I Stockholm går jag hos Therese på KRUUSE/CO och hon var för övrigt med och startade upp Frisörcompaniet här i Visby en gång i tiden så det känns ju lite som “hemma” vart jag än går.
Skönt att inte behöva fixa till håret själv nu på morgonen innan jag åker. 
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
EN STUND PÅ NATURRESERVATET VIVESHOLM MED EN ÄLSKAD BONUSDOTTER…