SKÖNASTE MATTAN HAR FLYTTAT IN PÅ SOVLOFTET…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Jotex och Ellos.

Äntligen har jag fått inredningslusten tillbaka och tur är väl det för det finns ett stort behov av att uppgradera både det ena och det andra här i våra hus på Gotland. Innan vi reste ner hit till ön så beställde vi en stor skön och fluffig matta som levererades hem hit till oss i måndags. Vi höll tummarna för att den skulle vara precis så fin som vi hade förväntat oss. Och tänk… den var alldeles perfekt! Det hade inte varit så kul att mecka med att skicka tillbaka den igen.

Fattar ni hur skönt det är att sätta ner tassarna här om morgnarna när jag kliver upp!

Mattan är 2×3 meter och det måttet passar perfekt under en dubbelsäng som är 180 cm bred. Jag hade letat runt i rätt många butiker men alla var så galet dyra. Till slut hittade jag den HÄR med 30% rabatt. Då slog vi till! Det lilla låga bordet köpte vi på Granit för flera år sedan men om man vill ha ett liknande, som vi kommer att ha på andra sidan av sängen, så hittade jag ett riktigt snyggt litet bord HÄR. Vi kommer att vitlasera vårt så att det liknar det vi redan har. Jag tycker om att det inte är exakt lika på båda sidor.

Ja, det ska nog bli mysigt här uppe på vårt sovloft till slut.

Ikväll var det meningen att jag skulle vara inne i Visby och träffat vänner men det blev inställt så då fortsatte vi vår jakt på en ny spis istället. Men det är helt hopplöst att hitta en 50 cm bred spis i rostfritt. Suck…Det är inte så kul att ha en vit spis när allt annat är i rostfritt så nu har vi gått vilse… Vi gav upp och hämtade hem lite mat från Surfers istället.

Nu ska jag runda av med en serie och sen bums isäng. Det var så spännande att analysera resultatet av min sömn via min nya Ouraring i morse och det ska bli kul att kunna jämföra framåt. Det behöver gå två veckor för att ringen ska kunna läsa in alla delar av mig innan man kan börja dra några slutsatser. Spännande!

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Anette Nilsson
  mars 10, 2022

  Hej
  Har du googlat på priset runner gällande rostfri spis 50 cm?

  • tiname@live.se
   mars 12, 2022

   Ja, men det är knepigt att få till något som funkar här men vi ger inte upp :-). Kram //Tina

 • mamma C
  mars 11, 2022

  Så snygg.
  Ha en fin fredag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   mars 12, 2022

   Jag älskar den! Kram //Tina

Previous
DEN ÄR HÄR NU…MIN OURARING…