Allmänt

SLIPPING TROUGH MY FINGERS…

Ja men snälla… stanna världen en stund. Det går alldeles för fort nu. Juni som är min favoritmånad bara springer iväg. Snart har halva månaden gått och även om jag verkligen försöker att fånga varenda sekund av den här fantastiska månaden så känner jag att den ”slipping trough my fingers”. Studenttiden har passerat och den här veckan så är det vanliga skolavslutningar på gång. Om 1,5 vecka är det redan midsommar. Men som sagt, jag njuter som bara den nu.

Så här såg det ut när jag kom hit i torsdags. Vår syrenhäck stod i full blom och när jag körde in på vår uppfart och klev ur bilen så slog syréndoften emot mig. Efter Covid försvann en del av mitt luktsinne men syréndoften kan jag känna… och koskit. Föredrar det förstnämnda…

Idag när jag rundat av jobbet för dagen så tog jag en PW längs med stranden. När jag är där så vill jag aldrig gå hem. Ikväll var det så varmt, skönt och stilla och jag gick inte alls så fort som jag borde för det var så fint och mysigt. Det fanns till och med de som badade!

Är så lycklig över att jag kan få tillbringa så mycket tid här.

I morgon ska jag åka in till flygplatsen och jobba. Tycker att det är så mysigt att åka in dit ibland och träffa mina gotlandskollegor så det ser jag så mycket fram emot. Förutom jobb den här veckan så blir det en hel del fix på altanen. Allt pollen ska bort – suck, det bara fylls på hela tiden – och växter ska inhandlas. Sen ska jag på en mysig lunch med fina vänner i slutet på veckan. Det ser jag fram emot!

Ha en fortsatt fin vecka!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *