NÄR MAN FÅR NÅGRA MINUTER ÖVER I VISBY OCH GÅR I VÄNTANS TIDER…

Posted on

Idag efter jobbet tog jag bilen in till Visby för jag hade en frissatid att passa. Jag blev lite tidig och var inte på shoppinghumör så jag gick ner till S:t Hans Café som ligger vid S:t Hansplan inne i Visby innerstad och tog en kopp te för att fördriva tiden. Det här cafét ligger inne i en ruin och det här stället är perfekt om man har barn med sig. Det är gott om ytor för små med spring i benen.

Jag passerade “Krönet” på tillbakavägen och därifrån har man en magisk utsikt…

… och jag mötte upp min snygga kompis och gotlandsfrissa Linda som satte om mitt hairtalk.

Det blev lite jobb till när jag kom hem… det är mycket som ska på plats nu innan jag går på semester. Sex jobbdagar kvar nu sen väntar fem lediga veckor!

Middagen tillagades ute i uteköket eftersom vi fortfarande inte fått vår köksfläkt på plats. Vi går i väntans tider och jag börjar bli lite less på att allt ser halvdant ut. Kanske i morgon… who knows…

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  juni 15, 2023

  Vilket mysigt ställe du tog din kopp kaffe på.
  Så skönt att inte ha så många dagar kvar att jobba.
  Ha en fin torsdag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   juni 15, 2023

   Ja, det är jättemysigt att ta en fika, en lunch eller ett glas där i ruinen. Ha en fin helg när den kommer! Kram //Tina

Previous
SLIPPING TROUGH MY FINGERS…