SNYGGASTE SKÅLEN OCH NU ÄR JAG PÅ GÅNG IGEN…

Hej allesammans!

Nu har jag rundat av den här jobbdagen och jag har också hunnit med en snabb powerwalk på lunchen idag. Jag har fått in en bra vana igen med yoga varannan dag och powerwalk varannan efter mitt ryggskott, som jag förvisso fortfarande känner av. Så surt att det aldrig ger med sig. Men jag har en naprapattid inbokad i nästa vecka så jag hoppas att jag ska komma ett steg till framåt efter det.

Jag tänkte visa er en skål som vi köpte igår på Calk. Vi har tidigare fått en skål i samma modell i present men i en annan storlek och kände att just den här modellen är så fin. Vi köpte en storlek större helt enkelt. Den finns i en storlek till och den kanske vi slår till och köper nästa sommar.

Som sagt, de där stämplarna vill jag veta mer om.

Nu ska vi strax gå bort till Toftagården och äta middag. Ser fram emot att slippa laga mat och diska ikväll faktiskt.

Ha en fin kväll så hörs vi i morgon!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 Comments
 • Mamma C
  augusti 12, 2020

  Så snygg skål du fick med dig hem.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   augusti 13, 2020

   Visst är den fin! Kram //Tina

 • Kia
  augusti 12, 2020

  Fin skål👌vi har den också 🤗🤩😘

  • tiname@live.se
   augusti 13, 2020

   Ja, de är så fina! Tack för att ni såg till att vi fick upp ögonen för dem. Kram //Tina

 • Maria Wiker
  augusti 13, 2020

  Hej där!
  Nu har jag scrollat mig igenom baklänges här hos dig! Stort tack för alla dina fantastiska bilder! De är så vackra, du är en bra fotograf! Så himla härlig sommar ni haft i ert paradis! Jag håller med dig, det blev en bra sommar trots allt… vi har inte haft det bästa vädret på Västkusten, men vadå… vi har fått vara friska och vi har njutit av att vara lediga tillsammans! =) Så har vi ju hunnit med att renovera två hallar också, inte fy skam! Även om det inte är riktigt klart än, fattas lite färg och lister. Vi har mest hållit oss hemma, det har varit rätt mycket folk på ön, och det är inte alla som håller avstånden…
  Så underbart vacker skål! Jättefin form och användbar till mycket! Tänk att sätta i en blomma i den, som hänger lite över kanten… eller en bullig hortensia… mmm… som sagt, fin skål!
  Spindlar ja, visst måste det vara massor av dem i år!? SÅ himla mycket spindel som vi haft på Smögen och nu ser jag att vi har stora spindelnät här och där på fönstren hemma också. Men hellre spindlar än tvestjärtar 😉 Har faktiskt inte sett så många såna i år eller ens förra året… ?
  Vad härligt att kunna vara kvar fast ni börjat jobba! Vår förhoppning är också att kunna vara lite längre perioder på Smögen så småningom. Vara kvar in i september alternativt att åka hem och sen åka ner igen och vara kvar lite längre under hösten. Denna vår har vi väl kunnat förstå att det går rätt bra att jobba hemifrån 😉 Och det är ju det, det hänger på. Att P ska kunna jobba hemifrån då, att hitta någon sorts vardag där nere. Känna av vardagslivet helt enkelt… Det är vi nyfikna på! 😉
  Som sagt, tack för fina inspirerande bilder! För oss blir det inget Visby nu i slutet av Augusti, SAS bokade om vår flight till mycket senare på fredagen så vi tyckte inte det var någon idé att åka då, blev så kort tid när vi ville maxa en helg. Vi har bokat av, kanske lika bra, så får vi se hur saker och ting ser ut i vår istället. Fortfarande lite ovisst med resor ju. Vi åker precis som ni, tillbaka till vårt i början av September igen om allt är som det ska.
  Kram och ha nu underbara “sista” dagar!
  /Maria

  • Monika
   augusti 13, 2020

   Har älskat den där formen, spillkum, sen jag var 15 år tror jag. Den där hade en väldigt läcker glasyr och stämplarna är både dekorativa och spännande.
   Kram Monika

  • tiname@live.se
   augusti 13, 2020

   Tack snälla för dina fina ord! Om du bara visste vad de värmer. Jag som tycker att jag har haft en dipp vad gäller fotograferandet i sommar så dina ord betyder extra mycket! Jag har sett att ni också har haft det fint vid ert paradis på västkusten. Underbara miljöer som du har bjudit på och jag förstår verkligen att ni vill vara där mer framöver. Vad trist att det inte gotlandsresan blir av. Men i dessa tider så är allt så osäkert. Vi har inte bokat något flyg nu när vi reser för vi är så sent ute men jag tycker att färjan funkar bra. Den tar bara drygt tre timmar och man kan äta lite god mat under tiden. En avkopplande stund helt enkelt och de har ordnat allt så bra så det känns säkert och tryggt att resa. Ha det fint du också och massor av kramar! //Tina

   • tiname@live.se
    augusti 13, 2020

    Visst är formen fin Monika! Och som sagt jag är så nyfiken över vad de där stämplarna står för. Kram //Tina

 • Ulrica Hållén
  september 9, 2020

  Vilken fin skål, och vad härligt att höra att du känner dig igång igen. Även jag har kommit igång med promenader men just nu sitter jag strandad i soffan, men jag är snart tillbaka igen :).
  KRAM

Previous
HOS JANA PÅ CALK I STENKYRKA…