Mode

SNYGGT TILL VÅREN…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Gina Tricot, Lindex, Bubbleroom, KappAhl, MQMARQET och Bangerhead.

Om inte våren vill komma så får man väl ändå drömma om den i form av att kika på lite nytt som nu kommit in i butikerna, eller hur?

Jag vill börja med att tipsa om den här fina klänningen; en riktig vårexplosion! Så fin… och den hittar ni HÄR.

HÄR finns en linneklänning som är så galet snygg och jag som är väldigt svag för tyllkjolar hittade en till bra pris HÄR.

Man kan aldrig ha för många svarta klänningar i sitt liv. HÄR finns denna snygga skapelse. Så enkel men så fin!

Vida cargobyxor är ju hett i vår och HÄR hittar ni ett snyggt par. Den svarta kjolen med drapering över magen är en klassiker. Jag har en liknande som jag trivs så bra i numer när magen har en benägenhet att vara större än man önskar. HÄR finns den.

I övrigt har det inte hänt så mycket mer än att jag varit på Arlanda och jobbat idag, Per är på avtackning med jobbet ikväll och vad har jag gjort sen jag kom hem… tja, jag vet inte riktigt? Jo jag har beställt hem lite grejer HÄRIFRÅN. Missa inte den här butiken om ni behöver hår- eller hudvårdsprodukter. Sååå bra priser!

Vi hörs!

KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *