SOL, JULGRANSINKÖP OCH ETT OVÄNTAT BEKYMMER…

Hej alla ni som tittar in!

Förstår ni hur sprallig jag blev när jag helt plötsligt märkte att det blev alldeles ljust i lägenheten? Solen kom äntligen tillbaka till oss och jag härjade runt med Per om att vi måste ut pronto! Så ljuvligt att få se lite blå himmel och se solen som la sig över granarna på Odengatan.

Det är annars mysigt att gå och kolla på granar när det börjat skymma lite och eldkorgarna tänds. Alltså den doften; gran och eld ihop… just saying… men nu passade vi på när vi ändå var ute.

Och vi hittade en lagom liten gran som just nu står ute på vår balkong och “boar” in sig.

Väl hemma igen så kollade jag på nätet för att hitta en snygg julgransfot men efter en stund så fick jag ändra fokus från att hitta en snygg julgransfot till att hitta EN julgransfot. Den såg jag inte riktigt skulle komma men julgransfötter är verkligen högvilt i år och tvärslut i många butiker. Det är väl så att många firar jul här hemma i Sverige i år för att man inte kan resa.

Det vore just snyggt, att ha köpt en julgran som vi inte kan klä för att vi inte har någon fot till den. Då kom vi på att vi sett att några julgransförsäljare vid S:t Eriksplan sålde julgransfötter till sina granar. Jag rusade dit och det fanns tre kvar som tur var. Så för ett par hundralappar så fick vi tag en sån där röd och grön historia i plast. Bättre än ingenting alls. Jag får väl hitta på något piffigt för att dölja de skrikiga färgerna tänker jag.

I morgon ska vi handla hem det mesta av julmaten så att allt finns hemma till veckan då det ska fixas både det ena och det andra. Det börjar dra ihop sig!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Ulrica
  december 20, 2020

  Ja, det är mycket saker som är svårt att få tag i numera.. pandemin har verkligen visat hur annorlunda vi lever när vi inte kan göra “som vi brukar” 🙂
  Vad skönt att ni hittade en variant i alla fall till slut!!
  KRAM

  • tiname@live.se
   december 20, 2020

   Ja verkligen! De mest otippade saker tar slut i dessa tider. Kram //Tina

 • Mamma C
  december 20, 2020

  Vilken tur du hade som hittade en julgransfot till slut.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   december 20, 2020

   Ja puuhhh… jag blev lite svettig där ett tag. Kram //Tina

Previous
SAKER JAG SKULLE GÖRA OM JAG BLEV EKONOMISKT OBEROENDE…