Mode

SOL, VÄRME OCH VÄNNER…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos och Miinto.

Visst är den här nu… försommaren? Alla träd och buskar har snart slagit ut och inom kort så går vi in i juni. Min absoluta favoritmånad. Jag älskar ljuset om kvällarna, att allt börjar spira, att allt vaknar till liv här på ön och att vi har hela härliga sommaren framför oss.

Igår var vi bjudna hem till fina vänner här i Tofta så jag kvistade över till Västergarn och köpte med mig en liten ”gåbortpresent”. Mitt inne i det lilla samhället så ligger en av mina favoriter vad gäller inredningsbutiker; Stylemood. Butiken drivs av Johanna och vet ni, hon ska bli mamma i höst. Jag är så himla glad för hennes skull för deras resa har inte varit enkel. Häromkvällen satt jag här hemma i soffan och tårarna rann när jag såg hennes inlägg på Instagram. Vilken lycka! Ni hittar henne på @stylemoodgotland.

Gårdagskvällens outfit kommer från Zara.

Vilken pangkväll vi fick tillsammans med det här härliga gänget! Vi kommer att få massor av fler tillfällen att ses i sommar och det ser vi fram emot! Vi startade upp kvällen med rosé på deras stora härliga altan. De har gjort det så himla bra!

Grillmästaren trollade fram en fantastisk middag till oss.

Och till efterrätt fick vi en magisk Key Lime Pie. Alltså den var såååå god. Jag ska be om receptet och dela med mig framöver.

På tok för sent så promenerade vi hemåt igen i natten men fyllda av energi efter en superhärlig kväll!

I morse var Per uppe och spelade padel. Det var inte jag haha… jag var lite trögstartad men det var det värt. Idag har vi hängt här på vår altan i solen och bara haft det gött. Vi passar på att njuta så mycket vi bara kan eftersom vi åker tillbaka till Stockholm på tisdag. Vi har lite att dona med jobbmässigt, ska umgås med stockholmsvänner och med stockholmsbarnen innan det är dags att landa ner här på Gotland igen för att stanna över sommaren.

Just nu känns det verkligen som att sommaren har startat upp… och då är det ändå en hel månad kvar till midsommar. Bra känsla ändå!!! Jag har spanat lite efter en ny kimono nu till sommaren och HÄR hittade jag en jättefin med 20% rabatt. Och den HÄR är ju en dröm!

Vi hörs!

KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *