FÖRSTA KLIPPET I GNISVÄRD…

Posted on

Ikväll var det dags för första “gräsklippet” vid familjens strandstuga i Gnisvärd. Det här är samlingspunkten för alla i familjen på somrarna när det är vackert väder. Visst, man kan hänga inomhus också men det är inte så stort och det finns varken el eller vatten indraget här så här är vi mest när det är soligt och varmt.

Vi som har vårt eget hus i den andra änden av stranden brukar inte bo över här men det går såklart om man inte är allt för bekväm.

Det här stället är min finaste plats på jorden. Här har jag varit om somrarna sen jag var liten och jag är så glad över att alla ungar i vår familj också uppskattar att vara här när sommaren kommer. Nu håller vi tummarna för att det blir en fin midsommar även i år så att vi alla kan sammanstråla här som uppstart på sommaren.

När vi hade klippt klart så vände vi hemåt och körde ett klippvarv hem hos oss också innan vi fixade en grillmiddag i uteköket; den sista för den här gotlandssvängen. Nu kommer vi att vara i Stockholm ett par veckor och dona med både det ena och det andra innan vi vänder tillbaka hit till Gotland igen. Det känns lite konstigt att lämna Gotland nu när det är som allra vackrast här men vi har en hel del roligheter att se fram emot när vi kommer hem till storstan så det kommer att bli supermysigt.

Ha nu en fin tisdag när den kommer. Vi hörs i Stockholm!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Andrea
  maj 22, 2023

  Fine bilder. Hadde vært artig å få bilder fra det lille huset, innenfra.

  • tiname@live.se
   maj 24, 2023

   Tack! Inomhus har tiden stått still men håll utkik, det kanske kommer några bilder inifrån förr eller senare. Kram //Tina

 • Mamma C
  maj 23, 2023

  Veckorna bara rusar iväg. Snart är ni där igen.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   maj 24, 2023

   Ja visst är det så… tiden bara springer iväg och det lider ju ingen nöd på oss här i Stockholm direkt. Kram Tina

Previous
SOL, VÄRME OCH VÄNNER…