SOM ETT KOSLÄPP INFÖR SOMMAREN…

Posted on

Hej Hej!

Jag tror faktiskt på riktigt att jag kan förstå hur korna känner sig när de släpps ut från ladugården inför sommaren efter en hel vinter inomhus. Det var som ett mindre kosläpp här hemma idag när jag efter att noggrant ha läst på FHMs och vårdguidens råd och riktlinjer insåg att ja, jag kan faktiskt få gå ut en sväng idag och ta en promenad runt kvarteret efter en hel vecka inomhus. Jag tror aldrig jag har njutit så mycket av att strosa runt och dra in frisk luft i lungorna igen.

På vägen ut så upptäckte jag att vårt “Fake-sherry-träd” som står på vår innergård blommade för fullt. Så fint!

På vägen hem fick jag kontakt med Jacob som var i Vasaparken med familjen tillsammans med vänner så jag sladdade förbi och snackade med alla lite på lagom behörigt avstånd. Inte för att det ska vara någon fara nu men man vet aldrig. Så underbart att får träffa de små igen. Jag har verkligen längtat ihjäl mig efter dem. Påskharen hade varit och gömt ägg i Vasaparken och vi får se om påskharen hittar hem hit till vår gård också. Han har haft förfärligt mycket att göra idag men han kommer förhoppningsvis att hinna förbi vår gård i morgon.

Hoppas att ni har en fin påsk oavsett vart ni är och gör. En annorlunda påsk är ju också en påsk och man får ju liksom göra det bästa av det, eller hur?

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Så skönt att du känner dig bättre, och kan vara ute och andas frisk luft en liten stund. Förstår att du är less på att vara inne.
  Så vacker vårblomning. Ja precis, vi gör det bästa av påsken, och har det så mysigt vi kan här hemma.
  Ha en fortsatt fin påskhelg
  Kram Maria

 • Mamma C
  april 12, 2020

  Ja, den här Påsken kommer man aldrig glömma.
  Kram Carin

Previous
TVÅ NYA POLARE…