TVÅ NYA POLARE…

Posted on

Hej alla bloggvänner!

Nu börjar jag bli så less på- och rastlös över att sitta här hemma och inte kunna gå utanför dörren vilket måste vara ett friskhetstecken, eller hur? Sjukdomskänslan är väck, jag äter normalt igen om än lite mindre portioner än vanligt vilket i och för sig inte skadar ha ha… och hostan håller jag på att mota bort med de här två små apparaterna som innehåller luftrörsvidgande och inflammationsdämpande pulver. Den ena som är långtidsverkande ska jag ta varje morgon och kväll och den andra vid behov under dagen. Som tur är så hostar jag bara på dagarna och inte på nätterna vilket jag är tacksam för. Jag hostar inte heller hela dagarna, det kommer mer som i anfall och hostan sitter inte längre så långt ner som tidigare utan mer som “kill” i övre delen av halsen.

Igår kom Per hem med ett fång vackra tulpaner till mig. Det var precis vad jag behövde… Jag vet inte vad just den där sorten heter men de är så fina. Allt som piggar upp mitt humör mottages tacksamt just nu.

Ha en fin uppstart på påskhelgen!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Kia
  april 10, 2020

  Fina blommor och skönt att du känner dig piggare💫❤️🐣

  • tiname@live.se
   april 11, 2020

   Visst är de söta :-). Ja jösses så skönt. Det här har varit så jobbigt… Håller tummarna för att ni klarar er. Kramar //Tina

 • Mamma C
  april 10, 2020

  Härligt att det går åt rätt håll.
  De där tulpanerna är som små marsipanblommor tycker jag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   april 11, 2020

   Ja, jag är så tacksam för det! Visst är de fina :-). Kram //Tina

 • Monica
  april 11, 2020

  Hej Tina🔆
  Skönt att du mår bättre och att ni snart kan komma till Gotland 👍
  Var ute och gick igår och kollade till er stuga!! Den stod så fint där och bara längtade efter er❤️
  Kramar och Glad Påsk till er🐣🐥

  • tiname@live.se
   april 11, 2020

   Hej Monica! Ja, jag är så tacksam för att det har vänt nu. Det här var inte kul… Åh vad gulligt av er att titta till vår stuga. Känns tryggt att ni har lite koll på den åt oss. Som vi längtar efter den nu! Massor av kramar tillbaka och ha en jättefin påsk ni också så hoppas jag att vi snart ses igen i Tofta. //Tina

Previous
JAG SKULLE VILJA VETA OM DET ÄR COVID-19 JAG HAR…