SOMMAREN SOM ALDRIG VILLE TA SLUT…

Vilka dagar och kvällar vi har, eller hur? Magiskt ju! I går kväll tog vi oss ner till Norr Mälarstrand och sladdade in på Mälarpaviljongen och tog ett glas vin. Det var precis som en kväll mitt i juli; massor av folk som strosade omkring och tog sig ett glas eller en bit mat på uteserveringarna som ff har öppet. Underbart! När det började mörkna promenerade vi hemåt i den ljumma sensommarkvällen.
Idag var det stora “jaga-efter-nya-möblerdagen” och ta mig tusan så hittade vi både en mediabänk och avlastningsbord till vardagsrummet på Staland söder. Dessvärre är det 6-8 veckors väntetid men det är ju lyxproblem. Den som väntar på något gott…
Då är det bara en garderobslösning till hallen kvar. Det verkar däremot vara vara en större utmaning att få till. Vi har en bild av hur det ska se ut med mått och så men vi ger inte upp. Förr eller senare dyker den perfekta lösningen upp. Det krävs bara lite tålamod… Lunchen åt vi på favoritrestaurangen Nytorget 6. Lyxade till lite eftersom vi faktiskt firar förlovningsdag idag. 
Hoppas att ni har haft en lika fin helg som vi har haft!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
NATTGÄSTER OCH ATT VÅGA FÖRÄNDRA…