SOMMARSHOPPING INFÖR GOTLAND…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Magic Steps, Dennis Maglic’, Glitter, Lyko och Members.

Sneakers / Shorts / Keps / Halsband / Linne / Väska

Hej på er!
Jag är så pepp på att köpa lite nytt nu till sommaren och jag kan inte riktigt släppa det där med rosa. Min rosa period har definitivt inte gått över inser jag och här är två collage på två outfits som jag definitivt skulle kunna tänka mig att svassa runt i nu i sommar. Ja, det verkar ju inte vara någon brådska precis att shoppa upp sig på sommarkläder direkt för man håller ju på att frysa rumpan av sig. Det känns som att det hade varit mer lämpligt att tipsa om kläder till höstgarderoben som det är nu. Men lite inspiration under tiden som vi väntar på värmen är väl aldrig fel tänker jag.

Läppglans / Nagellack / Diadem / Topp / Shorts / Sandaler

Men i morgon reser vi ner till Gotland igen och då tror jag att jag kommer att få lite sommarkänsla bara av att vara där. Om solen är framme så kommer det i alla fall att kännas som att det är sommar på vår altan. 
Vi ses på Gotland hörreni!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  maj 28, 2019

  Shortsen på först bilden var mycket snygga.
  Ha en bra tisdag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   maj 28, 2019

   Ja visst är de fina! Tack och tack detsamma, ha en fin avslutning på tisdagen. Kram //Tina

Previous
GRATTIS ALLA MAMMOR…