Allmänt

STUDENTFIRANDE I VISBY…

Wiieeee!!!! Bloggen är uppe och snurrar och jag kan ladda ner bilder igen. Jag är såååå glad och jag är också så glad över att jag har fått hjälp med att fixa allt knaseri. Bloggen ser lite annorlunda ut men jag tror att vi vänjer oss snabbt. Om man trycker på ”Läs mer” så kommer man in där man kan kommentera.

Förra söndagen var det bal för alla studenter i Visby och då åker alla studenter först i kortege i fina bilar från gymnasiet ner till Almedalen. Folk går man ur huse och står längs med gatorna för att få se alla fina bilar med vackra studenter som kör förbi längs med kortegevägen. I Almedalen väntar nära och kära med bubbel och snittar.

Och där kom hon; Lilly med sin baldejt, som bil nummer 50 av 200. Ni fattar hur stort det här är!

Almedalen och vädret visade sig från sin bästa sida.

Tänk att minstingen i familjen nu tagit studenten och att hon ska ut i vida världen och hitta sin väg i livet. Så mäktigt att vi har fått vara med om det fem gånger.

Systrar!

Mot kvällen var det dags för studenterna att gå till Wisby Strand som ligger precis bredvid Almedalen för en helkväll. Och vilken kväll de fick. Lilly var så nöjd!

Så här såg jag ut dagen till ära…

Ett vitt linne, vita byxor och en tunika över. Och en fjäder i örat!

Vi har precis landat in här hemma i Stockholm igen efter en dryg vecka på ön. Förutom studentfirandet så har vi lagt ner rätt mycket tid på att röja hemma i Tofta. Tänk så mycket skräp man samlar på sig med åren men så befriande det känns när man fått loss en massa utrymme.

Den här gången lämnade vi kvar bilen på Gotland och tog färjan till Nynäshamn. Det har blåst så galet mycket både igår och idag så jag var sjukt orolig inför överresan men det gungade ingenting som tur var. När vi väl kom fram och skulle ta båtbussen in till Stockholm så var det kaos. Jag vet faktiskt ärligt talat inte om alla kom med eller om det skulle komma någon mer buss. Vi lyckades i alla fall knipa en av de sista platserna.

Som sagt jag är så glad över att vara tillbaka här igen och det är tack vare Ulrica som är min räddare i nöden när något stökar. Hon har en jättefin blogg som ni måste kolla upp. Ni hittar den HÄR

Ha en fortsatt fin vecka så hörs vi snart igen. Har mer att berätta om vad vi pysslade med på ön.

KRAM!

4 Comments

 • Malva Dragonfly

  Så himla härligt med student och när allt blir lyckat och bra♥
  Vart har du hittat den fina fjädern som du har i örat? Den föll så fint i dina färger i håret.

  • tiname@live.se

   Visst är det! Fjädern har jag köpt i en butik som heter Stank som ligger vid Fridhemsplan på Kungsholmen. Kram //Tina

  • tiname@live.se

   Den strulatr fortafrande litegrann men nu kan jag i alla fall göra inlägg. Tack så mycket Carin! Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *