STUDENTSTOPPET…

Så kom de då till slut, till det sista “stoppet” där vi, ett gäng familjer samlades hemma hos Vendelas pappa och åt lite mat tillsammans innan vi tog emot alla 30 studenterna. Pigga, glada och lyckliga hoppade de av vagnen för  att äta pizza och spontandansa på gatan till dunkande musik. Underbara fina ungdomar. 
Härlig tradition det här att åka studentflak och de är verkligen seriösa i sitt vagnsbyggande. De har hållit på i flera veckor och kämpat med att få den snygg och säker. På varje studentflak måste det också finnas vagnsvärdar som ansvarar för säkerheten under dagen och kvällen vilket känns tryggt och bra för oss föräldrar.
Så packade de ihop för att åka ner och avsluta firandet tillsammans med alla andra studenter på Gutekällaren. Den här dagen och kvällen med alla fina vackra minnen kommer de att bära med sig för resten av livet.
Nu har det bakats här hemma till morgondagens studentmottagning för Vendela. Har lite till att fixa sen är det dags för oss att gå på ett par studentmottagningar under eftermiddagen och kvällen.
Ha en fin nationaldag! Den har liksom kommit lite i skymundan här hemma hos oss i år.
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
FÖR HON HAR TAGIT STUDENTEN…