SVITER EFTER COVID-19?…

Inlägget innehåller reklamlänkar till MEDS.

Hej alla fina läsare!

Här satt jag idag och letade efter en mirakelkur till mitt hår. När jag tog ur mitt hairtalk så var jag beredd på att mitt hår skulle kännas extra tunt för att jag varit van med att det var tjockt men inte att det skulle vara tunt på riktigt. Så här tunt hår som jag har nu det har jag inte haft sedan jag ammade när barnen var små. Hairtalket i sig ska inte slita på håret och det tror jag inte heller att det har gjort. Det brukar vara tvärtom; att ens egna hår får vila när man har hairtalk.

Jag har läst lite här och där att det finns de som upplever att de tappat mycket hår efter att de varit sjuka i Covid-19 och vem vet, det kanske är det jag också drabbats av? Jag har ju annars två andra sviter kvar sedan jag var sjuk och tappade både lukt och smak. Jag kan inte känna lukt på längre håll längre. Det kan vara både på gott och ont förvisso men om jag ska känna någon lukt alls så måste jag få saker och ting uppstoppat precis under näsan. Den andra är att jag helt plötsligt kan äta stark mat. Det har jag aldrig kunnat gjort i hela mitt liv. Jag har alltid varit jättekänslig för det men nu kan jag gladeligen kasta i mig en portion thaimat markerad med två chilifrukter utan problem. Och det utan att jag tappat smak för något annat. En helt ny värld har ju öppnat sig för mig här lite otippat.

Nu har jag i alla fall fått ett bra tips till håret av min Vendela. Hon använder något som heter “Hårkontroll” så det måste jag testa. HÄR kan man hitta grundkuren och HÄR finns Hårkontroll Boost som man kan komplettera med. Det bästa är att vi kan få varorna levererade hem till dörren utan kostnad samma dag som vi beställer.

När Vendela gick iväg för att möta upp sina brorsor gick vi ut för att leta efter lite mer vinterväxter till balkongen. Vi fick med oss några hem men det får bli en sväng i morgon också för jag är inte riktigt nöjd än.

Och sen kom regnet och det är väl lika bra att man väljer sig. Det är väl så här det ska vara nu…

Just nu sitter jag här och tjurar. Jag såg fram emot att få hänga här i soffan framför “Så mycket Bättre” i kväll. Men så blåst jag blev… Alltså allvarligt talat… Hur kan man bara byta ut ett program mot en fotbollsmatch en lördagskväll i november. Som om vi inte hade nog med elände att förhålla oss till ändå just nu. Varför trumfar alltid idrott allt annat jämt? Inte ok…Morr!!! Men det finns ju någon annan här hemma som är mindre tjurig än jag ha ha…

Jag får sysselsätta mig med något annat helt enkelt och det ska nog inte vara något problem.

Ha en fin lördagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 Comments
 • Maria
  november 14, 2020

  Håller med dig! HUR kan man skicka en FOTBOLLSMATCH en sån här lördag??? Så fruktansvärt trist… Maken och jag har just mumsat i oss Fish taco och röjt bort i köket, landar i soffan och konstaterar att vi blivit snuvade på ”Så mycket bättre” – för en FOTBOLLSMATCH!!! Nej, hade det däremot varit hockey – då hade jag kunnat ta det och gladeligen kollat – men fotboll – där gick gränsen… Hoppas du hittar på något kul så du ändå får en härlig lördagskväll, vi kommer kolla Josephine Bornebusch nya film Orca! Kram, kram! /Maria

  • tiname@live.se
   november 15, 2020

   Ha ha , ja det blev en härlig lördagskväll trots allt men att sända en fotbollsmatch en lördagskväll in dessa tider är väldigt suspekt verkligen. Men nu har jag släppt det och gått vidare :-). Ha en fin söndagskväll! Kram //Tina

 • Mamma C
  november 15, 2020

  Det var visst fler än jag som gjorde den missen på tv:n ser jag.
  Ha en fin söndag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   november 15, 2020

   Ja, vi var nog många som blev lite snopna i går kväll… Kram //Tina

 • Monika
  november 15, 2020

  Jag var inte tjurig, fotboll är ju kul och Sverige var bra. Även om Så mycket bättre gått på 4:an och fotbollen varit på en annan kanal så hade jag tittat på fotbollen. Hockey tittar jag i princip aldrig på. Är lite less på Så mycket bättre, tråkigt att titta på en packad Plura, rökandes och gråtandes. Benjamin Ingrosso är också too much. Ja, ja smaken är som baken och tur är väl det.
  Kram Monika

  • tiname@live.se
   november 15, 2020

   Ja så är det ju att man tycker olika och gillar olika saker. Tur är väl det. Det är inte så att jag ogillar sport på något sätt men är inte superintresserad. Särskilt inte på lördagskvällar :-). Benjamin är en superbegåvad, glad och ödmjuk kille som bjuder så mycket på sig själv. Det gillar jag verkligen. Plura har jag alltid gillat i alla år så jag kan leva med att han är lite “trött” i årets program. Jag tyckte det var fint att han visade känslor. Men som sagt vi alla ser ju på saker på olika sätt och det är ju inget konstigt i det. Olika är bra! Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  november 21, 2020

  Jamen eller hur! Så surt att fotboll kom upp på tvn! Helt obegripligt att sport kan vara viktigare än ett sånt program och till och med knuffar undan nyheterna ibland! Inte ok! Men ikväll får vi en ny chans.

  Kram Lena

 • Ulrica
  november 26, 2020

  Självklart trumfar fotboll allt annat.. helt rätt anser jag :-).. så jäkla kul att titta på!
  Usch, jag hör så många som får konstiga förändringar efter Covid-perioden.. flera jag pratat med är inte helt friska efter flera månader. Otäckt!
  Men att kunna äta stark thai-mat är ju förstås inte helt fel för det är ju så himla gott :).

  KRAM

Previous
DAGENS TIPS…