DAGENS TIPS…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos, H&M och Lindex.

Hej på er så här på sena fredagskvällen!

Jösses vad det har varit fullt upp idag. Många digitala möten och sen hämtning av våra småkiddos på förskolan. När vi hade myst klart så blev det en sväng till affären för att handla innan vi kom hem och kunde fixa middag.

Jag tänkte att jag skulle tipsa om några snygga sköna plagg. Jag tycker att det är så snyggt med tighta svarta byxor med en lång hoodie, en lite längre tröja eller en kort snygg topp eller tröja. Till det kan man ha både high heels, ett par grövre skor eller boots utifrån vad man gillar och känner sig bekväm i.

HÄR finns en lite längre tröja och HÄR hittar ni en längre hoodie. Två snygga byxor som man kan ha till fest respektive till vardags HÄR och HÄR.

HÄR finns en superfin sweatshirt, en magisk partytopp HÄR, en stickad polotröja HÄR och allt är snyggt till svarta tighta byxor tycker jag. Skönaste fuskpälsen finns HÄR i olika färger.

Nu väntar vi in vår Vendela som ska knoppa över hos oss i natt. Hon och syskonen ska umgås i helgen. Fint att de har varandra och tar hand om varandra i dessa tider. Jag är så lycklig över det!

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
NÄR MAN FÅR OVÄLKOMMET BESÖK…