Mina dagar

SWEEF…

Äntligen har vi hittat den. Soffan med stort S! Vi har letat och letat men har inte hittat något vi gillar någonstans. Eftersom vi kommer att installera en kamin så kommer inte vår vita hörnsoffa från IKEA att få plats, till vår stora sorg, för vi älskar den i alla sin enkelhet. Den är väldigt skön att sitta i och vi får plats i den; hela familjen. De finns ju nästan bara soffor med divaner och schäslonger numer och det funkar inte hemma hos oss. När vi sen någon gång har hittat en 3-sitssoffa som har varit hyfsat snygg så har de varit alldeles för små. 
Vi är i behov av en stooor soffa som är ungefär 3 meter bred och på SWEEF hittade vi äntligen en… och här är den… Mina damer och herrar; låt mig få presentera ”Valen XL”. Är det inte ett underbart namn på en soffa som kommer att svälja hela vår familj i sitt gap! 
Den är klädd i ett grått slitstarkt linnetyg och sägs vara underbart skön att sitta i. Vi slog till helt enkelt utan att ens åka upp till deras showroom och prova. Lite wild kanske men ibland får man chansa. Det här var ett sådant tillfälle.
 Sen var ju personalen så himla trevliga också. Frakt till Gotland? Inga problem. Får jag låna några bilder till bloggen. Inga problem! Det här företaget och deras sortiment kommer jag helt klart att ha lite extra koll på framöver. Kolla in mattorna om inte annat. Jösses…
Redan onsdag kväll! Vart tusan tog de här dagarna vägen?
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *