SYRÉN- OCH KLÄNNINGSSÄSONGEN ÄR ÄNTLIGEN HÄR…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos.

Hej på er!

Nu äntligen kan man få ta på sig sommarklänningar igen utan att frysa ihjäl. När sommarklänningarna är framme och syrénerna blommar då måste man väl ändå få säga att sommaren är här. Åtminstone försommaren, eller hur?

Ännu en fin dag har passerat. Vi tog ett break vid lunch och tog en power walk och därefter körde jag träning av mage, ben och armar. Jag tycker att jag kommit igång hyfsat bra nu. Jag kör varannan eller var tredje dag. Det får räcka så för nu eftersom jag märker att mitt ena knä (inte det jag opererat) protesterar om jag kör på för hårt. Det är lättare att ta tag i träningen nu när jag jobbar hemma än när jag är iväg och jobbar. Jag är rätt trött när jag kommer hem och då är det lätt att backa ur.

Vi har några små minisyrénbuskar på vår gård och de doftar ljuvligt nu.

Min klänning har jag köpt HÄR. Det har varit en strykande åtgång på den tydligen men håll utkik. Den kanske kommer in i fler storlekar igen. HÄR finns en i samma mönster och i massor av storlekar fast i en kortare modell. Den HÄR är också så galet fin tycker jag. Vill man lägga på en slant så kolla på den HÄR. Den går inte av för hackor.

Ha en fortsatt fin kväll så hörs vi!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 Comments
 • Monika
  juni 3, 2020

  Mycket klädsam på dig, både modell och mönster.
  Kram Monika

  • tiname@live.se
   juni 3, 2020

   Åh tack snälla du!!! Kram //Tina

 • Mamma C
  juni 3, 2020

  Skönt att slippa frysa om benen när man bär sommarklänningarna. Din var jättesnygg som du har på dig.
  Kul att det känns bra med träningen också, men ta det försiktigt med ditt knä.
  Ha en fin onsdag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   juni 3, 2020

   Tack snälla du! Jag lovar att ta det lugnt med knät. Jag är så lat av naturen så jag kommer nog naturligt att få in lite pauser här och där. De får inte bli för många bara. Ha en fortsatt fin kväll! Kram //Tina

 • Maria Wiker
  juni 3, 2020

  Ja men jaaaa! Visst är det så! Syréner har jag inga i närheten, men klänningar har jag gott om 😉 haha… Men jag behöver flera lite längre klänningar och kjolar nu när det inte är så varmt på kvällarna ännu, om man vill gå ut och äta en kväll. Fryser ju så lätt och vill helst slippa hudfärgade strumpor… fast de värmer väl egentligen inte så mycket heller 😉
  Den där passade jättebra på dig! Du bär upp långa klänningar och kjolar galant!
  Kram, kram och ha en fortsatt fin lill-lördag!
  /Maria

  • tiname@live.se
   juni 3, 2020

   Ja du är en klänningsfantast av rang Maria :-). Tack för dina fina ord! Massor av kramar till dig! //Tina

 • Ulrica
  juni 5, 2020

  Snygging <3. Ja, nu får väl vi ändå säga att sommaren är här!!
  Och vet du.. nu får man ju fara runt också.. då kanske vi snaaaart kan ha en fikadejt eller nåt.
  KRAM

  • tiname@live.se
   juni 22, 2020

   Ja, nu är den här och det är faktiskt dags att ses snart. Nu blev det Gotland lite tidigare för oss i år men vi får kanske tid att säga hej när ni kommer ner till ön annars ses vi efter sommaren. Kram //Tina

Previous
BÄSTA KOKBOKEN…