Allmänt

TA DÖDEN MED STIL, MEN INTE IDAG…

Äntligen var det dags för oss att ta oss till Tele2 Arena och Thomas Stenströms konsert från turnén Superlativ Tour. Det var lite segt att bege sig i väg måste jag erkänna. Vi kände båda att det hade varit så skönt att bara stanna hemma eftersom vi båda hade jobbat så sjukt mycket i veckan och var lite slitna. Men vi pallrade oss iväg och det ångrade vi verkligen inte.

Vi tog ett glas i baren och lyssnade på Hurula som var förband. Satan i gatan (ursäkta uttrycket) vad han är bra!

20.30 klev han på med buller och bång…

Och sen blev det en jäkla åkning!!! Han spelade som om det vore hans sista konsert i livet. Han var överallt och ingenstans och rörde sig mycket ute bland publiken.

Han gav allt och lite till!!! Vilken skillnad från konserten han gjorde i Ljugarn sommaren 2023. Då kändes han mest trött och att det var ett jobb han var tvungen att göra. Älskar hans texter… ”Ta döden med stil, men inte idag”.

Thomas och Chris Holsten har gjort ”Unnskyld, förlåt” ihop och det var så kul att han dök upp och att de sjöng den tillsammans. Chris är en av Norges största artister. Sen kom också Hurula tillbaka och de sjöng ”Hålla tillbaks”. Då kokade arenan… Ni som följer mig på Instagram har kanske redan sett klippen från gårdagen; @tiname_insta.

Ibland var han riktigt nära…

Ja vad säger man… Den här kvällen tillsammans med det här gänget kommer jag ha svårt att släppa. Arenan tar 40.000 vid konserter. Det var inte slutsålt men det var nog inte jättemånga platser kvar för det såg fullt ut. Tänk att han har blivit så stor…

Efter konserten sladdade vi förbi ett hak på arenaområdet och tog ett glas så att de flesta kunde bege sig från Globenområdet. Vi slapp därför trängas med alla andra på tunnelbanan hem. Gissa om jag hade ont i fötterna efter att ha stått på samma ställe i fyra timmar… det var verkligen skönt att få sätta sig ner en stund.

Idag har vi haft ett fantastiskt väder här i Stockholm. Vi fick verkligen vårkänslor när vi var ute en sväng. Solen värmde och nu är det faktiskt ännu ljust vid 16.30. Vi är inne i februari tack och lov men det enda man vet är att vintern ännu inte är över. Två vintermånader kvar… Andas in, andas ut…

I veckan som kommer ska jag prioritera att vara lite mer social och prioritera mig själv. En AW med en kompis väntar i veckan, jag ska till frissan och vi ska hämta lillpojken och det lilla flickebarnet vid skola/förskola och mysa med dem under tiden som deras päron ska kvittera ut en julklapp.

Vi hörs!

KRAM!

6 Comments

  • tiname@live.se

   Ja verkligen en upplevelse. Vi har upplevt ett gäng konserter med honom nu och det här var helt klart den bästa! Kram //Tina

  • tiname@live.se

   En fantastisk kväll verkligen. Ja men Hurula måste du kolla upp. Han sjunger en duett med Titiyo som heter ”Längesen” som är så fin men ”Stockholm brinner” och ”22” är också så bra tycker jag. Han är en blandning mellan Håkan Hellström, Kent och ibland Ebba Grön. Hoppas att du gillar honom! Kram //Tina

  • tiname@live.se

   Visst är det härligt med konserter!!! Vi var helt tagna resten av helgen av den här konserten. Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *