Allmänt

TACK ALLA NI SOM GJORDE MIN DAG…

Jag har verkligen de bästa läsarna man kan ha! Trots att jag blev osynlig en hel vecka så hängde ni kvar här inne och alla ni som skrivit så fina kommentarer efter mitt förra inlägg; ni gjorde verkligen min dag. Tack för alla fina ord! Jag tolkar det som att ni gillar bloggen som den är och att ni vill att jag fortsätter med samma typ av inlägg som tidigare; lite blandad kompott helt enkelt. Då säger vi så tycker jag!

Idag blev det en bulle till fikat. Även om vi inte levt speciellt osunt tidigare så har vi ändå styrt upp det hela till nästa nivå. Men det innebär inte att jag aldrig kommer att unna mig något så idag tog jag en promenad bort till Lillebrors bageri och köpte en kardemummabulle. Den var ännu jättevarm när jag kom hem och alldeles mjuk och fluffig. De hade börjat med semlor nu också men de får vänta ett tag till. Jag är inte så jätteförtjust i semlor men en om året brukar jag ändå klämma.

Ikväll blir det en lugn hemmakväll men i morgon ska det bli vackert väder så då ska jag övertala Per att vi ska åka på en liten utflykt. Bilen behöver ut och rulla lite, eller hur?

Vi hörs!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *