EN UTFLYKT TILL ULRIKSDAL…

Inlägget innehåller reklamlänkar till MQMARQET, Lindex och Nelly.

Javisst blev det en liten utflykt och visst blev det ett inköp i form av en pokalkruka som jag spanat efter ett bra tag. Vi hämtade upp vår bil i garaget och körde ut till Ulriksdals Slottsträdgård i Solna och strosade runt i butiken bland alla vackra växter, blommor och grejer. Det var jättemycket folk där men det märks inte för det är så stort.

Det är enkelt att köra dit, det går snabbt om man tar sig hemifrån oss här i Vasastan och det finns gott om parkeringsplatser. Det gillar vi!

Det är visst tulpanens dag idag och på Ulriksdal finns det självplock av tulpaner. Man tar en kniv och skär av de man vill ha. Nu har jag redan en stor fin bukett med tulpaner som jag fick av Per i veckan som gick. Den är fortfarande jättefin så det blev inga tulpaner för oss idag.

Så mysigt att strosa runt bland allt det vackra!

När vi strosat klart gick vi till Trädgårdscaféet. Det var lite väntetid idag men det var det värt för här serveras det vegetariska rätter lagade från grunden av ekologiska och närproducerade råvaror.

Jag valde en champinjonsoppa som var jättegod!

Och sen gick jag loss på bakverksbuffén. Det var inte alls min plan men jag kunde verkligen inte låta bli. Så svårt att välja men det fick bli en drömtårta. Alltså det där med karaktär… det är tydligen inte alls min grej.

Pokalkrukan har nu kommit på plats i vårt vardagsrumsfönster och det blev precis så som jag tänkt mig. Jag ska visa när jag tagit några bilder i dagsljus.

Idag hade jag en svart polotröja på mig. Den finns HÄR. Till den hade jag mina favoritbyxor som ni hittar HÄR. HÄR finns ett annat par som är mina favoriter. Jag köper minst ett par varje år eftersom jag sliter ut dem. Så sköna och användbara till så mycket. Den HÄR skulle vara supersnygg till just dessa.

Ja, det var vår söndag. Hoppas att ni också har haft en fin dag och att ni får en lugn uppstart på nya veckan. Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Helene
  januari 15, 2023

  Vilken mysig utflykt helt i min smak🥰
  Jätte fin kruka ska bli kul att se bild på den i fönstret.
  Önskar dig en fin kommande vecka.
  Kram Helene🌷

  • tiname@live.se
   januari 17, 2023

   Älskar den typen av utflykter. Per brukar knorra lite men när vi väl är på plats och han får lite fika så blir han på gott humör :-). Nu ligger bilder uppe. Ha en fortsatt fin vecka. Kram //Tina

 • Monika
  januari 16, 2023

  Så mycket fint tittgodis, skulle säkert bli ett och annat inköp vid besök för min karaktär är inte heller på topp.
  Bakverk och godis är dock inte det som sätter karaktären på prov, har inget sockersug.
  Kram Monika

  • tiname@live.se
   januari 17, 2023

   Eller hur, det kliar i fingrarna när man springer på vackra saker! I veckorna har jag inga problem med att utesluta sötsaker. Har nog inget sötsug egentligen för jag äter nästan aldrig godis eller andra sötsaker men när helgen kommer och det är fikadags… då vill jag gärna ha något till fikat. En betingad reflex liksom… Kram //Tina

 • Mamma C
  januari 16, 2023

  Ett sådant ställe som man kan strosa runt på hur länge som helst.
  Så kul att du hittade det du letade efter. Ska bli skoj att se hur det blev i ditt fönster.
  Vem kan motstå goda bakverk 🙊.
  Ha en ny bra vecka.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   januari 17, 2023

   Ja, man måste ha gott om tid när man åker till den här typen av ställen… och en stor plånbok! Nu ligger ett inlägg ute där krukan har kommit på plats. Det blev bra tycker jag. Bakverk är min stora akilleshäl… Ha en fortsatt fin vecka du också! Kram //Tina

Previous
TACK ALLA NI SOM GJORDE MIN DAG…