Allmänt

TACK FÖR I ÅR ARN…

Idag vinkade jag hej då till Arlanda och Flajt; Swedavias maskot, för nu kommer jag gå hem och fira jul och nyår och jag kommer inte tillbaka förrän 2024. Jag jobbar förvisso i morgon och i stort sett alla mellandagar men det blir här hemifrån. Även om jag älskar min arbetsplats – jag kan inte tänka mig någon häftigare jobbmiljö än flygplatsmiljö – så är det en speciell känsla när man går hem från jobbet för att fira ledighet oavsett om det är till jul- eller sommarsemestern. Som fredagskänslan upphöjt till 100 typ.

Är ni fas med allt? Jag trodde att jag var det men upptäckte att det lilla flickebarnet fått julklappar för mer pengar än lillpojken så jag måste fixa något mer till honom. Det har ju inte de någon koll på men jag känner att det måste vara rättvist. Sen måste jag trolla så att de får lika många paket och att de är hyfsat lika stora. Minns så väl när man var liten; att de paket som var störst var de man gick och suktade efter. Hårda skulle de såklart också vara så det är viktigt. Lillkusinen och hans föräldrar firar ju på Gotland i år så vi får fira julafton med dem när de kommer hem hit igen.

Ha nu ett fint avslut på den här veckan och hoppas att ni inte är allt för stressade inför julhelgen. Vi hörs!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *