TÄND ETT LJUS…

Inlägget innehåller reklamlänkar.

Hej på er i novemberdiset!
Jag har verkligen glömt bort hur grått det kan vara i november. Från ett vackert oktoberväder gick vi in i det stora grå… Och vad gör man då? Jo man tänder ett ljus från Elsa Beskow. King Winter heter just den här doften som jag fick i min goodiebag på bloggträffen för några veckor sedan. Ljuset är så vackert och doftar hur gott som helst! Jag är ju helt torsk på doftljus men det har ni säkert märkt så det var ju en present helt i min smak! 
I kväll har jag tänt vårt ljus för lilla Dante som varit förvunnen i flera dagar och som nu befarats ha hittats död. Ni som har följt media de senaste dagarna vet vad jag skriver om. Så ledsamt och jag vet allt för väl hur det känns när någon i ens närhet försvinner. I vårt fall gick det väl, vilket jag är så innerligt tacksam för men jag tänker på alla som inte har haft lika tur som vår familj.
Nu har vi avrundat den här jobbveckan som blev lite kortare än tänkt för mig men det känns som att jag typ har jobbat två veckor i ett sträck… så trött är jag. Men nu sitter vi här och pustar ut efter att ha jag har fått tagit mig hem med flygbussen i kväll eftersom alla tåg har stått stilla. Som tur är det väldigt sällan som det händer. Vi tar ett glas rött och lyssnar på Queen. Alltså…jag kan inte släppa gårdagens film. Nu hypar jag den så mycket så om nu någon av er nu skulle gå och se den så skulle ni kanske bli besvikna. Fast jag skulle inte tro det…
Nu blir det färska räkor till middag och sen ska vi styra upp morgondagen för då kommer alla stora vuxna ungar hem hit på middag mot kvällen. Älskar det! 
Ha en riktgt skön fredagskväll nu!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
BIODEJT MED MIN DARLING…