Allmänt

TANKAR ENERGI MED BARNTID…

Det blev några dagars uppehåll här visst. Varken tid eller energi har funnits här i början på veckan tråkigt nog. Veckan började med migrän och även om den inte är av den värsta sorten så blir jag ändå trött och groggy. I går fick jag inte det besked av naprapaten som jag ville ha så det drog ner mig ytterligare i humöret. Men jag har parkerat det där eländet nu och i går kväll kom Vendela över på middag. Jag hade tänkt fixa en Bolognese på lunchen som skulle få stå och puttra några timmar men jag har supermycket på jobbet den här veckan så jag kom inte igång förrän när hon dök upp efter jobbet. Bolognesen fick puttra i en timme i alla fall och vi tog ett glas vin under tiden.

Vilken tur att hon kom. Mitt humör åkte upp igen!

Gott blev det i alla fall.

Älskade unge!

Och här har vi en annan älskad unge. Vi hade inga möten idag på eftermiddagen så vi hade bett om att få hämta barnen. Det lilla flickebarnet var upptagen på annat håll men Lillpojken ville gärna hänga med oss så vi hämtade upp honom i skolan. Vid hämtning var det en pedagog där från en annan avdelning och vet ni… hon trodde att jag var Loas mamma. Jag tyckte det var lite roligt men jag vet inte om Loa tyckte det var så kul precis…

Efter det så fick han så klart välja vad han ville göra och han ville gå på fik. Det blev Ritorno på Odengatan där han spanande in en bit princesstårta med ros. Den där rosen som man alltid ville ha men som man aldrig åt upp för den var inte särskilt god. Likaså med de röda bären i de där burkarna med fruktcoctail som fanns när man var liten. Någon som minns? Om han åt upp den röda rosen? Svar nej.

Vi tog en sväng genom Vasaparken på väg till affären innan vi gick hem och pysslade lite och det finns väl inget mysigare än en liten barnhand som fattar tag i en? Jag passar på att njuta av det för det är nog inte så länge till som man får hålla hand med honom. Han börjar bli stor…

Efter att det serverats pannkakor så kom ännu en älskad unge och hämtade upp sin lillpojke.

Det här var vad jag behövde den här veckan; att få tanka energi med barntid.

Nu väntar två jobbdagar på Arlanda så jag ska strax hoppa i säng. Ska vara på plats tidigt och då behöver jag gå upp i ottan.

Ha en fortsatt fin vecka!

KRAM!

3 kommentarer

  • E

    Har varit med om ngt liknande- en juldag skulle vi till mamma, vi tog bussen för det skulle serveras alkoholinnehållande dryck. Vädret var blötsnö och när vi kliver av bussen har en dam i permobil fastnat i snömodden. Jag säger till äldste sonen då ca 18 år att hjälpa henne loss. Damen tittar upp på mig innan hon säger till F som puttar loss henne – vilken omtänksam flickvän du har! Den lever jag på än 😂 sonen numera snart 30 tycker numera att det är kul men där o då var det inte lika uppskattat 😃😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *