Allmänt

VÄLKOMMEN FREDAG…

Nu har jag det så där bra igen… har kommit hem efter en härlig jobbdag på Arlanda och nu känner jag in fredagsstämningen med ett glas bubblor i handen under tiden som Per lagar middag. Det är visst något asiatiskt på gång. Så skönt att få luta sig tillbaka och pusta ut lite efter den här innehållsrika veckan med både högt och lågt. Jag har vänner som har det betydligt mer tufft än jag just nu så jag ska verkligen inte gnälla på grund av den trista starten på veckan men visst är det lätt att bli lite gnällig ibland när det tar emot?

Idag, på jobbet, har jag gjort en stor affär av att jag skulle åka hem och skåla i champagne eftersom det är internationella champagnedagen idag, men det visade sig att flaskan vi trodde var en champagne var en crémant. Vi orkade faktiskt inte gå ut igen så vi skålar i crémant och det går ju lika bra det med! Crémant är ett mousserande vin som tillverkas på precis samma sätt som champagne. Skillnaden är att det kommer från andra franska distrikt, delvis görs av andra druvor och lagras kortare tid men jag skulle förmodligen inte känna någon skillnad om jag inte visste.

Nu är visst maten klar när som helst så jag måste runda av. Ha en fin fredagskväll så hörs vi i helgen!

KRAM!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *