TIPS PÅ EN SKÖN COLLEGETRÖJA…

Inlägget innehåller en reklamlänk till Åhléns.

Hej igen,

Jag vill bara titta in för att tipsa om en supermysig collegetröja. HÄR hittar ni den och den finns även i flera andra färger. Bra pris och bra kvalitet på den här tröjan. Jag skulle vilja ha en svart också. Den finns HÄR. Snyggt till vida byxor eller kjol tycker jag.

Nu är det dags att sätta fart här.

Vi hörs i morgon!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Monika
  oktober 11, 2020

  Vad jag undrade vad collagetröja kunde vara. Jag vet ju vad ett collage är och tänkte att det var någon form av lapptäcke. Då jag kollade närmare såg jag att det var en vanlig collegetröja du menade 😉
  Kram Monika

  • tiname@live.se
   oktober 11, 2020

   Ha ha, ibland går det lite för snabbt :-). Ändrat nu… Kram //Tina

Previous
HÖSTMORGON I TOFTA…