TORKADE APELSINER…

Inlägget innehåller reklamlänkar till H&M, Lindex, KappAhl och Ellos.

Hej hej måndag!

Då kör vi en ny vecka men det känns ändå lite lättare nu tycker jag när man kan få tända adventsstjärnorna när man tassar upp på morgonen. Det är inte lika deppigt svart överallt som det har varit nu i november.

För er som inte testat så vill jag tipsa om att torka apelsinskivor. Det är så fint till drinken eller som dekoration. Vi hade ju några som dekoration som ni kan kika på i gårdagens blogginlägg. Många trär dem på snöre och gör girlanger av dem vilket också är superfint. Givetvis så kan man ju torka lime, citron eller mandarinskivor också om man vill.

Gör så här. Skiva apelsinen och lägg på en plåt eller på ett galler. Låt dem stå i ugnen på 50-100° i ca fyra timmar. Vänd på dem då och då. De ska kännas torra när de är klara. Inte svårare än så.

Måste också passa på att tipsa er om några snygga klänningar. Det är ju Cyber Monday och pangpriser just idag. HÄR, HÄR och HÄR hittar ni tre fynd och HÄR hittar ni en riktig drömmig klänning till nyår.

Nu ska det lagas lite mat här hemma så ha en fin kväll så hörs vi i morgon.

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Ulrica Hållén
  december 2, 2020

  Hihi, jag provade faktiskt att torka apelsinskivor, men jag gjorde något fel för dom låg bara och simmade i apelsinspadet och hade tappat fruktköttet så det såg ut som gamla hästvagns-hjul med bara ekrar :-))). Får nog prova igen tror jag!
  KRAM Ulrica

  • tiname@live.se
   december 2, 2020

   Ha ha, jag något blev nog galet då. Kanske var det fel på apelsinerna :-). Kram //Tina

Previous
1:A ADVENT HOS OSS…