TRÄDGÅRDSUNIFORM PÅ…

Posted on

Så här har jag sett ut i helgen. Osminkad och iklädd trädgårdsuniform. I helgen har vi inte haft något bestämt alls så när vi, igår, hade tagit bussen in till Visby för att hämta upp vår bil hos min mamma efter en mysig AW i fredags så åkte vi raka spåret hem igen och satte igång med att väcka vår trädgård till liv. Vår tomt är precis lagom stor för när man börjar tröttna på att kratta löv så är det klart. Perfekt!

I morse, efter en skön sovmorgon så tassade jag ut på altanen med min temugg, satte mig i trappan och lyssnade på fågelkvittret. Dessa stunder är ovärderliga! Det passerade också massor av flyttfåglar ovanför mitt huvud och det är så maffigt att se hur de flyger i formation. Undrar vad det är för fåglar som kommer nu? Någon av er som vet?

Vi har lite detaljer kvar att fixa i vårt kök; bland annat att måla fodret runt fönstret. Så idag har jag grundmålat och fixat lite annat inför sommaren. En kreativ helg ändå måste jag säga.

Nu blir det jobb ett par dagar, sen fyller min darling år. En AW, en LUS, och en middag hos vänner väntar också runt hörnet. Det ser ut att bli en härlig vecka!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
VI FIRADE IN 1:A MAJ MED VÄNNER…