VI FIRADE IN 1:A MAJ MED VÄNNER…

Posted on

Då var vi inne i maj och vi fick en pangstart på den här månaden tillsammans med våra fina vänner. Så lyxigt att få vara ledig en dag mitt i veckan och förutom lite förberedelser inför kvällen så körde jag in till Visby för lite nagelfix. Det är jättevårt att hitta en bra nagelsalong här på Gotland till skillnad mot i Stockholm där det finns nagelsalonger i vartenda gathörn. De som jobbar med det här på ön tar inte emot nya kunder för de är så fullbokade men jag har turen att ha en kontakt där jag har varit stamkund sen jättemånga år. Tyvärr så bor hon på annan ort och har i princip avvecklat sin verksamhet i Visby så det är en utmaning att pricka in henne när hon väl kommer till ön. Hon är väldigt flexibel när hon väl kommer så jag tog tacksamt emot en tid trots att det var 1:a maj.

Vi tog fördrinken ute på altanen men när det var dags att äta middag gick vi in i värmen.

Det blev en enkel vardagsmiddag och på menyn stod lasagne. Man måste ju inte fixa en flott tre-rätters när man ska umgås tänker jag. Vi hade inte oceaner av tid för att fixa en flådig middag så det fick bli en vardagsmiddag med kaffe och choklad till dessert. Det funkar ju det också…

Vi fick också inviga våra nya glasunderlägg med print av kända filmstjärnor. Jag älskade dem från första stund!

En mysig kväll som gick alldeles för fort men som tur är så har vi en hel sommar framför oss där vi redan har en del roligheter inplanerat tillsammans.

Ikväll har vi firat minstingen i familjen; Lilly som fyllt 19 år. Tänk att den där älskade lillskruttan ska ta studenten i vår. Helt galet vad åren bara har rusat iväg. Hon har en underbar tid just nu. Snart mösspåtagning, sen studentbal, utspring och studentmottagning. Vår sista student… Nästa gäng ut är Loa, Majken och Tage… men det dröjer några år.

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
ALTANEN VAKNAR TILL LIV…