UPPSALA TOR X 2 OCH DET ÄR KANSKE IKVÄLL VI KNÄCKER DEN…

Inlägget innehåller en reklamlänk till Vinoteket.

Heeey på er!

Ber om ursäkt för min bortavaro men i går fanns det inte sekund över till något bloggande. Efter jobb på Arlanda åkte jag och mina kollegor vidare till Uppsala där vi under festliga former firade av två fina arbetskamrater. En jätterolig eftermiddag och kväll men precis när vi klev på tåget hem till Stockholm framåt nattkröken så kom det… ett samtal om att “det är någon som glömt sin mobil här i Uppsala”. Gissa vems… Inte läge att vända tillbaka just då.

Det var bara att bita i det sura äpplet och ta en tur till Uppsala idag igen så vi lånade Jacobs bil och gled iväg. Nu är vi hemma och det är kanske ikväll vi ska knäcka den där coola flaskan? Vi prenumererar ju på Vinotekets Vinbox och då får man riktigt bra viner hemkörda till dörren. Ibland dyker det upp flaskor med riktigt coola etiketter också och man vill ju nästan inte öppna dem för att de är så vackra.

Vad händer i helgen då… jo jag ska hämta ut mina nya glasögon, jag ska köpa ett nytt objektiv till min kamera… äntligen! Vi ska också gå en långpromenad eftersom det ska bli fint väder och vi får se om det blir Hagaparken eller något annat mysigt stråk.

Lucky weekend folks!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Kia
  september 18, 2020

  Glömma mobilen låter inte som du Tina …mer något som skulle kunna hända en mig🙈😉…ha en trevlig helg🤩🥰

  • tiname@live.se
   september 19, 2020

   Ha ha, det händer inte så ofta men det har ju faktiskt hänt mig förut att jag glömt grejer både här och där. Kram //Tina

 • Mamma C
  september 19, 2020

  Ja, mobilen är (tyvärr ibland) måste.
  Ha en fin lördag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   september 19, 2020

   Eller hur! Tack detsamma. Kram /Tina

Previous
SAKER SOM JAG OGILLAR…