VACKRASTE VÄGEN HEM FRÅN JOBBET…

Hejsan hejsan!
När jag åker från flygplatsen kan jag väja att åka genom stan för att sen åka vidare hem till Tofta eller köra ner till havet och åka längs med strandpromenaden in genom innerstaden och över hamnen. Jag valde det senare idag. Det där med havet, det är något alldeles speciellt ändå. Jag har ett stort behov av att få vara vid havet med jämna mellanrum. 
På vägen passerar man Kruttornet…
… och Almedalen.
Än så länge är allt grått, smutsigt och allmänt trist precis som det brukar vara så här års och idag, till skillnad mot igår, så har det varit blåsigt och rätt kallt. Det vackra vårvädret har tagit en paus om man säger så. Men när den kommer tillbaka, då är jag mer än redo!
Jag börjar också bli redo för helg nu. En jobbdag kvar bara. Vart tog den här veckan vägen…
Ha en fin kväll. Vi ska strax börja grädda pannkakor för det är ju torsdag idag!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • dianasdrömmar
  februari 28, 2019

  Så vacker väg kram

 • Sabelhagens Olivlund
  februari 28, 2019

  Så vackert det är på Gotland, helt underbara bilder.
  Vi älskar att bo vid havet.
  Ska bli så skönt med helg.
  Ha en fin kväll
  Kram Maria

  • tiname@live.se
   mars 1, 2019

   Det ä så vackert här och jag upplever det på ett tydligare sätt nu när jag inte bor här permanent längre. Jaaa så skönt med helg! Ha en fin fredagskväll! Kram //Tina

 • Mamma C
  februari 28, 2019

  Så fin väg hem.
  Kram Carin

Previous
Ö-LIV OCH ALLERGIKÄNNING…