Mina dagar

PÅ TUPPENS KROG MED EN FIN SYSTER…

Heeey!
Nu har jag checkat ut från den här jobbveckan och ska börja fira in helgen. Smygstartade idag med en lunch på Tuppens Krog med min fina syster. Tuppens är en systerkrog till en annan fantastisk krog; Gula Hönan i Ronehamn och öppnade strax innan sommaren förra året. Fokus ligger på det bästa av gotländska och svenska råvaror. Visby har verkligen ett fantastiskt utbud av krogar som är öppna året runt och som håller mycket hög standard. Och till alla som undrar vad man gör i Visby ”off season” så kan jag meddela att vi hänger mest på krogen och äter goda middagar.  
Jag ser fram emot att få hänga på Innergården som öppnas till sommaren så missa inte om ni är i krokarna. 

Avslappnat och mysigt…

Jag valde en Boeuf men ångrade mig nästan när jag fick se Therese´s lax. Den såg också sååå god ut.

Eftersom det var fredag bjöds det på gotländsk specialitet; saffranspannkaka med salmbärssylt och grädde till efterrätt. Wiiieee så gott!!! 
En timme går snabbt när man har mysigt men vi hann i alla fall att uppdatera oss på lite av varje innan det var dags att avrunda inför eftermiddagspasset. 
Nu ska jag njuta av det gotländska lugnet och av brasan som Per precis har tänt. Vintern kom ju tillbaks idag och burrr vad kallt det har varit.
Ha en fin fredagskväll!
KRAM! 

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *